Luk

Flot Liverpool-angreb gav forløsende sejr

| Premier League | 26 kommentarer

Infoboks

Wolverhampton - Liverpool 0-1
Premier League
45' 0-1 Diogo Jota

Mohamed Salah, Sadio Mané og Diogo Jota leverede et flot kombinationsmål, og det var nok til at sikre Liverpool en 1-0-sejr over Wolverhampton. 

Efter seks nederlag i de seneste syv Premier League-kampe var Liverpool på desperat jagt efter en sejr, da de mandag aften var gæster hos Wolverhampton.

De mange pointtab havde sendt Liverpool ned på ottendepladsen med otte point op til nummer fire.

Til gengæld havde de otte point flere end dagens modstander, Wolverhampton, der lå nummer 13 inden opgøret.

Efter bare fire minutters spil var Nelson Semedo ved at give hjemmeholdet en glimrende start, da Adama Traore lagde bolden til rette for den portugisiske back, der dog ikke lykkedes med at overliste Alisson i Liverpool-målet.

Få minutter forinden stødte Nelson Semedo også sammen med Alisson i en situation, hvor Wolves appellerede kraftigt for straffespark, men forgæves.

Ti minutter senere blev Sadio Mané sendt igennem mod mål, men Rui Patricio kom flot ud og fik presset senegaleseren væk fra målet, så han blev tvunget til en afslutning fra en spids vinkel, der blev blokeret.

Otte minutter før pausen gled Trent Alexander-Arnold igennem på højresiden og sendte et indlæg ind til Mané, der denne gang headede tæt forbi mål.

I første halvlegs tillægstid lykkedes det så Liverpool at komme i front efter et par glimrende kombinationer og førstegangsafleveringer mellem Mohamed Salah, Sadio Mané og Diogo Jota, inden sidstnævnte afsluttede angrebet med at sparke bolden i nettet.

Fire minutter efter pausen steg Conor Coady til vejrs efter et indlæg, men Wolves-stopperen headede tæt forbi mål.

Der var længere mellem chancer efter pausen, hvor hjemmeholdet faktisk var tættest på i store dele af halvlegen, uden de heller blev rigtigt farlige.

20 minutter før tid testede Adama Traore Liverpool-keeperen, da han vendte rundt om sig selv og afsluttede fra kanten af feltet, men skuddet sad lige på Alisson.

Ti minutter før tid fik Liverpool en af deres få afslutninger efter pausen, da først Salah testede Patricio. 
Wolves-keeperen reddede, men Liverpool fastholdt presset, hvilket gav en chance til Jota, der måtte se sin afslutning reddet.

Fem minutter før tid havde Mohamed Salah bolden i nettet, men egypteren blev vinket for offside.

I situationen stødte Rui Patricio sammen med Coadys knæ, og målmanden modtog herefter behandling i lang tid, inden han måtte bæres fra banen. 

Der faldt ikke flere scoringer efterfølgende trods omkring 20 minutters tillægstid. 

Derfor endte det hele med en 1-0-sejr til Liverpool, der nu er nummer seks i Premier League.


Af Andreas Roesen

26 kommentarer

RickGrimes 23:07          
Sådan! 3 lange point!


Tuchel, kig dig over skulderen
Hasse1983 23:08          
Ja tak.
God bedring til keeper.
TheUnitedWay 23:09          
Fortjent sejr til LFC. Wolves er bare slet ikke skarpe nok på de muligheder de får. Alt det bedste til Patricio håber virkelig "bare" det var en hjernerystelse.
Rigoletto 23:17          
dejligt med en sejr. mange gode præsttioner, men svag kamp af Thiago, - og han begår, som vanligt, alt for mange frispark.
jho 23:20          
Pyyha, man får det skidt når en hovedskade skal behandles så længe. God bedring Rui Patricio.

Føj hvor smed midtbanen - især Thiago - mange bolde vdirekte i fødderne på en Wolves spiller. Phillips ikke så sikker på bolden, mens Kabak igen gjorde en simpel, men balanceret figur. Meget kreativt kom fra Mané, men der er sgu´tte meget slutprodukt p.t. dejligt at vi trods alt scorer på en af de få der sad inden for rammen.
Knastørt_langskud 23:20          
Meget rodet kamp mellem to midterklubber. L´pool skaber lidt mere end Wolves. Synes Thiago skuffer igen. Hans timing er dårlig og boldomgang løs. Men han er lang fra den eneste, der præsterer under det niveau, vi var blevet vant til. Krydser fingre for at Rui Patricios uheld ikke var alt for alvorligt
BerlinerDK 23:20          
Godt for Liverpool at de vinder de her udekampe, ellers ville de jo havne i den nederste del af tabellen ;)
Lørdag 17. april
Fredag 16. april