Luk

Flotte kasser fik Fiorentina tilbage på sporet

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Fiorentina - Crotone 2-1
Serie A
20' 1-0 Giacomo Bonaventura
32' 2-0 Dusan Vlahovic
66' 2-1 Simy

Fiorentina rejste sig lørdag aften med en 2-1-sejr over bundholdet Crotone. Den kom i hus efter to fornemme scoringer i første halvleg.

I sidste weekend indkasserede Fiorentina et vanvittigt 0-6-nederlag mod Napoli, og La Viola jagtede derfor oprejsning lørdag aften.

Der ventede en på papiret overkommelig opgave mod oprykkerne fra Crotone, som inden opgøret lå sidst i Serie A.

Crotone startede dog bedst og var mest på bolden, men gæsterne fik ikke udbytte af det indledende overtag.

I det 20. minut tog Fiorentina derfor i stedet føringen, og det gjorde værterne med stil. Crotone-defensiven fik halvclearet en bold, som Giacomo Bonaventura tæmmede med brystet, inden han flugtede den over i det lange hjørne til 1-0.

Det flotte mål gav Fiorentina selvtillid, og efter godt en halv times spil fordoblede værterne føringen.

Fiorentina kombinerede sig igennem Crotone-forsvaret på fremragende vis, og til sidst havnede bolden for fødderne af Dusan Vlahovic, som iskoldt sendte bolden i mål til 2-0.

Yderligere mål faldt der ikke før pausen, men et kvarters tid inde i anden halvleg var Vlahovic uhyre tæt på at øge til 3-0, men Alex Cordaz reddede flot i Crotone-målet.

Kort efter lykkedes det Fiorentina at få bolden i nettet, men målet fik ikke lov at stå, da German Pezzella tog armen til hjælp i situationen.

I stedet for en reel afgørelse af kampen i form af et mål til Fiorentina scorede Crotone-angriberen Simy til 1-2 efter 66 minutter, og så var spændingen for alvor tilbage i opgøret.

Gæsterne jagtede en udlignende scoring, men havde aldrig held til at skabe den, så Fiorentina kørte en kneben 2-1-sejr i hus.

De tre point sender La Viola forbi Bologna til en placering som nummer 12 i Serie A, hvor Crotone fortsat er sidst.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

stern-des-südens 22:44          
Dejlig overskrift
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts