Luk

Flotte mål i Dortmunds og Sevillas testsejre

| Træningskampe | 0 kommentarer

Både Dortmund og Sevilla vandt holdenes træningskampe i nat i USA. Dortmund slog Seattle Sounders med 3-1, mens Sevilla vandt med samme cifre mod FC Dallas.

Mange europæiske storklubber er i disse dage i USA som led i forberedelserne på den kommende sæson, og natten til torsdag dansk tid blev der spillet flere træningskampe.

Dortmund mødte MLS-holdet Seattle Sounders og stillede op uden danskere i startopstillingen.

Efter 36 minutter hamrede Marius Wolf bolden i nettet med et hårdt spark uden for feltet, inden Paco Alcacer kort efter pausen køligt vippede bolden over modstanderens målmand og i nettet til 2-0.

Sounders fik reduceret, inden Jadon Sancho lukkede kampen til 3-1 med en flot soloscoring.

Thomas Delaney og en række af Dortmunds nye spillere, blandt andre Mats Hummels, kom på banen i anden halvleg, mens Jacob Bruun Larsen ikke fik spilletid.

Andetsteds i USA var Sevilla oppe imod FC Dallas, og her spillede Simon Kjær anden halvleg for spanierne.

Nytilkomne Luuk de Jong scorede til 1-0, da han vippede bolden over en modstander og hamrede kuglen i nettet med venstrebenet.

Dallas udlignede, inden Joan Jordan scorede til 2-1 med et flot frisparksmål. Til sidst modtog Nolito bolden i feltet og sparkede den i nettet med højrebenet.

Aston Villa mødte Minnesota United, og her vandt PL-oprykkerne med 3-0 efter scoringer fra Jack Grealish, Henri Lansbury og Birkir Bjarnason.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 16. januar