Luk

Flyvende Billing straffede Huddersfield

| Championship | 16 kommentarer

Infoboks

Huddersfield - Bournemouth 1-2
Championship
15' 0-1 Philip Billing
45' 0-2 Dominic Solanke
76' 1-2 Jonathan Hogg

Philip Billing fortsatte sin flotte målform og åbnede ballet med en scoring, da Bournemouth tirsdag slog Billings tidligere klub Huddersfield med 2-1.

Danske Philip Billing har fundet storformen op mod sommerens EM, og tirsdag kom den 24-årige midtbanespiller igen i målscorerens rolle for Bournemouth.

Efter et kvarters spil af udekampen mod Huddersfield kastede Billing sig frem og stangede bolden i nettet med et flot hovedstød til 1-0 og gjorde dermed også det onde ved sin tidligere klub.

Billing var tæt på igen kort efter, hvor danskeren smækkede bolden tæt forbi den ene opstander, men heldet var med værterne.

I første halvlegs sidste minut kom Bournemouth på 2-0, da den tidligere Liverpool-angriber Dominic Solanke var på pletten og fordoblede gæsternes føring.

Huddersfield fik reduceret en enkelt gang, da Jonathan Hogg lynede et kvarter før tid, men Billing og co. holdt 2-1-føringen hjem og kan derfor glæde sig over den femte sejr på stribe, der sender klubben op på femtepladsen i Championship.

Philip Billing står nu noteret for solide fire kasser og to assists i de seneste fem ligakampe.


Af Martin Schmidt
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj