Luk

Flyvende Braithwaite bombede Barca videre

| Champions League | 27 kommentarer

Infoboks

Dynamo Kiev - Barcelona 0-4
Champions League gruppe G
52' 0-1 Sergino Dest
57' 0-2 Martin Braithwaite
70' 0-3 Martin Braithwaite
90' 0-4 Antoine Griezmann

Med to mål og en assist blev Martin Braithwaite den helt store helt, da Barcelona tirsdag bankede Dynamo Kiev med 4-0 og gik videre i Champions League.

Martin Braithwaite fik tirsdag aften chancen på et reservespækket Barcelona-hold, der gæstede Dynamo Kiev i Champions League.

Danskeren kom til sin første mulighed efter 11 minutter, hvor han blev spillet fri i feltet, men ukrainerne fik afværget situationen.

Første halvleg blev generelt en halvsløj omgang uden flot spil eller de store chancer til nogen af mandskaberne.

Trincao gik til jorden i feltet efter 34 minutter, og situationen blev kigget igennem af VAR, men et straffespark fik Barcelona ikke i situationen.

Lige før pausen var Kiev tæt på et føringsmål, da Carlos De Pena drev af sted og trykkede af, men Marc-Andre ter Stegen var på plads, så det var 0-0 ved pausen.

Kort inde i anden halvleg faldt den tidligere FCK'er Benjamin Verbic efter en duel med Clement Lenglet i feltet, men dommeren vinkede afværgende, og tre minutter senere lå bolden i nettet i den anden ende.

Braithwaite stemplede ind

Et godt Barcelona-opspil havnede for fødderne af Martin Braithwaite, hvis træk Sergino Dest overtog og sparkede i kassen, og derfor var Barca på 1-0, mens Braithwaite kunne noteres for en assist.

Braithwaite byttede fem minutter senere rollen som oplægger ud med rollen som målscorer, da han dukkede op ved bageste stolpe og prikkede sit første Champions League-mål i kassen efter et hjørnespark.

Barcelona fortsatte trykket, og med små 20 minutter igen skaffede Martin Braithwaite et straffespark, som han selv fik lov at udnytte, og så scorede danskeren sin anden kasse i mål og sendte Barcelona på 3-0 fra straffesparkspletten.

I overtiden lukkede Barcelona kampen endegyldigt, da indskiftede Antoine Griezmann gjorde det til slutresultatet 4-0.

Barcelona er dermed stensikkert videre til Champions League-slutspillet, selvom der blot er spillet fire kampe i gruppen.


Af Martin Schmidt

27 kommentarer

AKuhn 22:50          
sårn dær, MArtin
Sir Alex F 22:52          
Klasse at Martin griber chancen, fedt at se.
rodebutik 22:54          
Havde desværre ikke mulighed for at se kampen, men Braithwaites succes glæder mig usigeligt, han har været ude for en urimelig hetz og er bedre end sit rygte.
Slettet(230942202511) 22:55          
-
Maradona-Messi 22:55          
Langgaber af en 1.halvleg, men tingene blev sat på plads i 2.halvleg. Fedt at se alle de unge få lidt spilletid, især Mingueza gjorde det godt.
Lasse Fair 22:57          
Tøffe fik lige svinet Barcas køb af Braithwaite i 1. halvleg.
Men der vel netop i disse kampe hvor man sparer Messi, at han skal brilliere.

Han løbepensum og spillelyst fejlede intet.
Rigtig sejt kæmpet og fedt med mål.
BoJacques 22:58          
Lærerig og frugtbar anden halvleg, disse kampe tillader nemlig rotation og eksperimentering, meget berigende når det virker; det må Koeman satse mere på. Træls han også har et valg at tænke på, for jeg synes det er vigtigere at udvikle holdet end at spille den samme "stærkeste XIer" hver kamp.
Dest var formidabel. Og Braithwaite må få mange skeptikere til at rødme; der er ikke en scene, han ikke træder ind til med selvtillid, det er næsten veteran-agtigt, hvordan han vil holdet. Så nydelig at se på.
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar