Luk

Flyvende ex-AaB'er med udløb: Vil et skridt op

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Jammerbugt FC - Holstebro Boldklub
Sydbank Pokalen (02/12)
Oddset 1,30 4,80 8,00

Bardhec Bytyqi har for alvor fundet målformen i Jammerbugt, hvor han har kontraktudløb til nytår. Den 23-årige kant drømmer om mere end 2. division.

AaB vinkede i januar 2019 farvel til Bardhec Bytyqi, som sidenhen har udviklet sig til en stor profil i 2. divisionsklubben Jammerbugt.

23-årige Bytyqi, der i AaB blev brugt som venstreback, men nu spiller på kanten, har scoret i alt otte kasser i ni kampe i denne sæson, men han kan være fortid i Jammerbugt inden længe.

Til nytår udløber kontrakten nemlig i Jammerbugt, og Bardhec Bytyqi håber at kunne tage et skridt op.

- Jeg har ambitioner om at komme videre, og det ved klubben også godt, så jeg glæder mig da til at se, hvilke muligheder der kommer i januar. Jeg vil selvfølgelig gerne spille på det højeste niveau, men i første omgang har jeg fokus på at præstere for Jammerbugt.

- Jeg er glad for at være i Jammerbugt, og det har givet mig rigtig meget, men planen har altid været, at jeg skulle bruge det som springbræt til at komme højere op, siger Bardhec Bytyqi til bold.dk.

Når Bardhec Bytyqi skal forklare sin udvikling i Jammerbugt, skyldes det blandt andet, at han ikke længere spiller i forsvaret.

- AaB ville bruge mig som back, men jeg har aldrig set mig selv på den position. Jeg er en offensiv spiller med det mindset, og derfor passer det langt bedre, at jeg nu bliver brugt på kanten.

- Jeg er blevet mere voksen i Jammerbugt, og så er jeg blevet mere kampafgørende. Jeg har altid kunne udfordre og drible, men nu føler jeg også, at jeg har fået bygget slutproduktet på.

- Jeg har lagt ekstremt meget arbejde i at blive endnu mere kampafgørende, og så er det nok også, fordi jeg bare er rigtig glad, hvor jeg er lige nu. Jeg får tillid fra trænerstaben og mine holdkammerater, og det er også en stor del af det, mener Bytyqi.

Bardhec Bytyqi nåede tre førsteholdsoptrædener i barndomsklubben AaB.


Af Martin Schmidt
Lørdag 28. november
Fredag 27. november