LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Flyvende FC Nordsjælland bankede Randers

| Superligaen | 6 kommentarer
Flyvende FC Nordsjælland bankede Randers
Foto: Getty Images
FC Nordsjælland var sprudlende og sænkede Randers med 4-1 i en medrivende Superliga-kamp lørdag eftermiddag.

FC Nordsjælland bød lørdag Randers op til dans i Superligaen, og begge hold ville have god gavn af de tre point i bestræbelserne på at nå den attraktive top seks.

Hjemmeholdet fra FC Nordsjælland havde Ulrik Yttergård Jenssen med i stedet for Mads Pedersen, mens Mikkel Kallesøe og Kasper Enghardt var med for Randers denne lørdag.

Den udlejede FC Nordsjælland-spiller Mads Aaquist fik en god mulighed i kampens indledning, men hans forsøg uden for feltet tog fra på stolpen. 

I stedet stemplede FC Nordsjælland ind efter godt 20 minutter. Kasper Enghardt smed bolden væk, og Godsway Donyoh takkede og strøg af sted mod gæsternes mål. Her fandt han Jonathan Amon, der sendte Farum-klubben på 1-0.

Målet tændte for alvor op i FC Nordsjælland, og en håndfuld minutter før pausen øgede de føringen.

Mikkel Damsgaard strøg af sted i venstre side og slog bolden i feltet, hvor Andreas Skov Olsen brugte sin fysik og duelstyrke til akkurat at få foden på bolden og dreje den i nettet, og så stod det 2-0.

Godsway Donyoh bragede kort efter bolden på overliggeren, ligesom Erik Marxen i den anden ende var uhyre tæt på med masser af plads i feltet, men backen sendte bolden forbi mål.

Randers forsøgte at gribe initiativet fra anden halvlegs start, men FC Nordsjælland var igen livsfarlige på omstillinger.

Det beviste Anders Skov Olsen efter 52 minutter, hvor han blev sendt af sted i dybden og fik afsluttet. Den tidligere FC Nordsjælland-målmand Patrik Calgren havde egentlig fint med tid til at snuppe afslutningen, men han lod den alligevel slippe ind i mål, og så var det reelt game over for Randers. 3-0 til FC Nordsjælland.

Randers etablerede periodisk et lille pres på FC Nordsjælland mod slutningen af kampen, blandt andet havde Joel Allansson en god mulighed tæt under mål, men det var lige ved og næsten for Randers.

I stedet lukkede FC Nordsjælland til 4-0 et par minutter før tid, da Ulrik Yttergård Jenssen var over en løs bold i feltet, som han bankede op i krogen.

Randers pyntede på resultatet i fire minutters tillægstid, da Joel Allansson stod klar ved bageste stolpe til at sendte bolden ind til 4-1, der blev kampens resultat.


Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Sara Margren

6 kommentarer

JG-FCN 17:57          
Stærkt endelig at se de 4 FCN angribere sammen i start-11´eren, og fedt at se at det gik så godt og endda kunne være gået endnu bedre med målscoringen! Kudus er klart bedre på midtbanen end i angrebet da han ikke ved hvordan man afslutter, så fedt alt i alt!

Synes Randers spiller jævnt hårdt og til dels usympatisk som det sås ved 4-0 målet og alle de mange grove tacklinger? Men det kan man vel ikke bebrejde dem når nu dommeren tillader alt.
cf srednar 17:58          
Puha, godt vi fik reduceret.
4-0 havde været pinligt :-)
Hmm, sidder egentlig med en mærkelig fornemmelse i kroppen.
Vi var jo egentlig spillemæssigt ok med, men FCN var ufatteligt skarpe oppe foran.
LaksenRFC 18:00          
Hold da op vi har problemer. Igen to store personlige fejl, der betyder mål til modstanderen. Men synes også, at Thomasberg har fejlet kæmpe stort i taktikken. RFC spiller som FCN ønsker det. Hvorfor spiller vi ikke med 11 mand bagved bolden i stedet - ligesom Horsens. Måske er det fordi Thomasberg ved, at vi vil lave store personlige fejl. Vi kommer til at drysse ned igennem tabellen. Nu må vi vise noget i næste kamp. Fortjent sejr til FCN, der er meget mere effektive end RFC. Vi har vel lige mange afslutninger; men vores er for svage.
Pantic 18:31          
Er det bare mig, eller er Thomasberg overvurderet? Han virker på mig, altid til at få sit hold til at være ganske middelmådigt, og have travlt med at brokke sig over omverdenen er imod hans hold.

Syntes egentligt det er lækkert med nogle nye trænere i ligaen, som Lammers, Sormani og egentligt også David Nielsen.
Wile E. Coyote 18:33          
Jeg gider ikke det hold mere. Det kan fandeme ikke passe at personlige fejl igen og igen får lov at ske! Vi har hentet 800 angribere, men vi har intet forsvar! Hvornår har Søren P tænkt sig at hente en ordentlig målmand? Fra Kevin Sturh over David Ousted til Kalle Johnson, er niveauet faldet markant siden.
Gentile 18:45          
Thomasberg lagde op til en offensiv taktik - og det var lige ved at give pote med Åquists skud på stolpen. Der - hvor den halter for RFC - er ikke forsvarets bagerste kæde, men at der ikke er flere i opbakningen foran - f.eks. Åquist, Rømer og Poulsen - der mangler mere kvalitativt, defensivt arbejde fra den midtbane. Carlgren kunne dog godt have været hurtigere på bolden ved 2 af målene - til gengæld virker han noget mere engageret, end Haldorsson nogensinde var.

Johnny Thomsens løbemønster er dybt forudsigeligt - op i højre side og hæld den ind over i håb om at ramme en medspiler. Så gerne en højreback, der kunne lægge pres på modstandernes venstrekant inden en eventuel aflevering.

Tillykke til FCN med sejren- men med den rigtige taktik fra modstanderne, så får FCN mere end svært ved at gentage successen.
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar