Luk

Flyvende Jammerbugt tog femte sejr på stribe

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

FC Sydvest - Jammerbugt FC 2-3
2. Division Gruppe 1
25' 1-0 Martin Egelund
29' 1-1 Nikolaj Lyngø
58' 1-2 Sead Gavranovic
68' 1-3 Bardhec Bytyqi
70' 2-3 Ardit Murati

Med en 3-2-sejr ude over FC Sydvest tog Jammerbugt lørdag sæsonens femte sejr af fem mulige og er derfor på en suveræn førsteplads.

Jammerbugt har fået en fremragende start på sæsonen og gik ind til lørdagens udekamp mod FC Sydvest med fire sejre af fire mulige i 2. divisions gruppe 1.

Det resulterede i en klar foreløbig førsteplads, men topholdet skulle komme bagud midtvejs i første halvleg mod Sydvest.

Efter 25 minutter dukkede Martin Egelund nemlig op og sendte Sydvest foran, men Jammerbugt skulle hurtigt få svaret igen.

Fire minutter senere udlignede Nikolaj Lyngø nemlig til 1-1, hvilket også var stillingen i pausen.

Jammerbugt tog føringen 13 minutter inde i anden halvleg, hvor Sead Gavranovic gjorde det til 2-1, og ti minutter senere blev det 3-1 til gæsterne på mål af Bardhec Bytyqi.

Det lignede en tidlig afgørelse, men ikke ret længe, for FC Sydvests Ardit Murati reducerede til 2-3 lige efter udeholdets tredjescoring, og derfor var der spænding til det sidste.

Sydvest formåede dog ikke at komme på tavlen for tredje gang i kampen, som derfor endte med en 3-2-sejr til Jammerbugt, der kan rejse nordpå og glæde sig over, at klubben fortsat har maksimumpoint efter fem kampe.


Af Martin Schmidt
Søndag 29. november
Lørdag 28. november