Luk

Flyvende Ronaldo stangede Juventus til sejr

| Serie A | 17 kommentarer

Infoboks

Juventus - Crotone 3-0
Serie A
38' 1-0 Cristiano Ronaldo
45' 2-0 Cristiano Ronaldo
66' 3-0 Weston McKennie

Cristiano Ronaldo brugte sit hoved to gange, mens Weston McKennie leverede den tredje scoring, da Juventus slog Crotone med 3-0 i Serie A. 

Juventus var mandag aften værter, da Serie A's absolutte bundhold Crotone var på besøg.

Cristiano Ronaldo havde hårdt brug for pointene, da de inden opgøret var nummer seks med 11 point op til førstepladsen – dog også med to kampe i hånden.

Efter en tidlig chance til Crotones Arkadiusz Reca satte Juventus sig fuldstændigt på begivenhederne, hvilket gav gode chancer til Cristiano Ronaldo og Aaron Ramsey.

Portugiseren sparkede dog forbi, mens waliseren ramte stolpen med sit hovedstød.

Syv minutter før pausen Ronaldo dog netmaskerne til at blafre, da et indlæg fra Alex Sandro fandt Juventus-stjernen, der stangede bolden i nettet i modsatte side af ham selv.

I første halvlegs tillægstid fordoblede Ronaldo både føringen og sit eget antal mål for dagen, da han Ramsey sendte en bold i feltet, hvor portugiseren igen var på pletten, da han kom flyvende og hang i luften, inden han headede bolden i nettet. En forrygende scoring.

Efter pausen fortsatte Juventus med at klø på, og der skulle da også store redninger til fra Alex Cordaz i Crotone-målet for at vise en tredje scoring efter en times spil.

Først var det Ronaldo nok en gang, og siden forsøgte Alex Sandro sig også, men begge gange dykkede Crotone-keeperen flot ned og fik reddet.

Få minutter senere måtte Cordaz dog kapitulere på ny, da en løs bold faldt til Weston McKennie, der halvflugtede bolden i nettet tæt under mål.

Der faldt dog ikke flere scoringer i opgøret, hvorfor Juventus vandt en sikker 3-0-sejr over Crotone, der bringer Ronaldo og co. op på tredjepladsen med henholdsvis fire og otte point op til Milan og Inter, der begge har spillet en kamp mere. 


Af Andreas Roesen

17 kommentarer

Juventino45 22:53          
Meget sigende med den overskrift - imponerende Ronaldo med hovedet! Men uha hvor han dog misser 4 - 5 store chancer med fødderne. Og hans frisparksstatistik.... Inden for kort tid burde man lave en tronskifteceremoni på stadion, hvor Ronaldo videregiver kongekronen til Chiesa - den eneste på holdet som er i stand til at sætte en modstander i en mand mod mand situation. Og tydeligt bliver det også med indskiftningen af Fagioli, hvor meget dette hold har brug for en naturlig playmaker, som tør holde på bolden og som har øje for spilmuligheder frem i banen. Håber Pirlo så den kæmpe forskel det gjorde, da Betancur ikke optog den for ham unaturlige playmakerplads og purunge/urutinerede Fagioli elegant indtog rollen.
bolden100 23:11          
Chiesa bliver aldrig stor. Han er god, men ikke en klassespiller. Det er Ronaldo, og derfor er han også topscorer i serie A. Så ja han brænder chancer som alle andre spillere, men til forskel fra de fleste, så scorer han også en del. Det er vist det med det halvtomme glas eller det halvfyldte glas, og du er mest interesseret i det halvtomme. Men det er da også rigtigt, og det er jo din mission, at man kan også svine Ronaldo til, selv når han gør det godt, bare fordi man har lyst :)
Juventino45 23:23          
Ronaldo har nogle forcer stadigvæk. Helt klart. Men hvad tænker du om de frispark han leverer? Hvor ofte sætter han efterhånden en mand? Simple fejlafleveringer?

Jeg har afgjort stor respekt for Ronaldo, men ser jeg på det samlede udbytte, som Juve har af manden, så tvivler jeg mere og mere. Så en artikel, hvor man sammenlignede Ronaldos gigantløn med Interspillere. For Ronaldos løn kunne man få Barella, Lukaku, Lautaro og De Vrij. Tankevækkende, ikke? Ved godt hvad jeg ville vælge.

Og grundlæggende tænker jeg, at det er problemet i Juve, at alt drejer rundt om klubbens ubestridte stjerne, hvilket jeg ikke kan se gavner holdet og klubben.

Ift. Chiesa er jeg meget uenig. Han skaber selv chancer for sig selv og holdet, hvilket især Ronaldo nyder godt af. Har svært ved at se eksempler, hvor det går den anden vej.

Og du har vist en mission at nedgøre Chiesa - fordi du kan?
Gustenv@rius 23:35          
Og hvor meget genererer Barella, Lukaku, Lautaro og De Vrij i kommercielle indtægter for Inter i forhold til hvad Ronaldo gør det for Juventus?

Det er ikke bare en tilfældighed, at Juventus’ kommercielle indtægter steg voldsomt efter Ronaldo kom til klubben, så hans høje løn er givet godt ud. Nå ja, og så scorer han selvfølgelig også lidt mål i ny og næ.
Speedgoat 00:11          
Chiesa er en fin spiller, men langt fra nogen topspiller. Ikke ligefrem typen der kan løfte Juventus op på den øverste hylde igen. Efter italienske standarder er han et stort talent, men det er så også på et haltende landshold..

Juventus skal bare være glade for at de har målmaskinen Ronaldo. Selvom han ikke ligefrem sætter noget i brand mere så han med afstand den mest kampafgørende spiller i truppen og er med til at løfte hele holdet. Men han kan ikke gøre det alene og derfor ligger de kun på 3. pladsen og har ikke rigtigt spillet noget rolle i europe i årevis.. de mangler simpelthen kvalitet.
MesutCazorla 00:21          
Og hvor meget genererer Barella, Lukaku, Lautaro og De Vrij i kommercielle indtægter for Inter i forhold til hvad Ronaldo gør det for Juventus?

Det er ikke bare en tilfældighed, at Juventus’ kommercielle indtægter steg voldsomt efter Ronaldo kom til klubben, så hans høje løn er givet godt ud. Nå ja, og så scorer han selvfølgelig også lidt mål i ny og næ.


Måske er det bare mig, men personligt går jeg mere op i, hvordan afkastet af en spillerinvestering afspejler sig på banen, fremfor eksempelvis, hvor meget ekstra sponsorer gerne vil spytte i kassen, grundet en enkel mand. Set i det lys - og med Ronaldo´s alder in mente - havde jeg alle dage gerne byttet Barella, Lukaku, Martinez og De Vrij for Ronaldo. Så kan det godt være, at man må leve med et fald i synlige Juve-trøjer, når man trasker gennem centrum en eftermiddag, men mon ikke det ville være til at overleve, for alle parter.
Pep Guardiola 00:59          
Jeg har afgjort stor respekt for Ronaldo, men ser jeg på det samlede udbytte, som Juve har af manden, så tvivler jeg mere og mere.
Hvor mange spillere forestiller du dig ville kunne levere 33/31 og 19/18 mål/kampe og som er i spil til Juve? Der er godt nok ikke mange jeg ville regne som en større garant for mål end Ronaldo, hvilket kun bliver gjort større af at han også gør det på den helt store scene.
Så en artikel, hvor man sammenlignede Ronaldos gigantløn med Interspillere. For Ronaldos løn kunne man få Barella, Lukaku, Lautaro og De Vrij. Tankevækkende, ikke? Ved godt hvad jeg ville vælge.
Stod jeg i en Champions League finale tog jeg gerne Juves nuværende hold med Ronaldo over et Juve-hold uden Ronaldo men med Barella, Lukaku, Lautaro og de Vrij. Der er en forskel på en spiller der igen og igen har vist han kan på den største scene og spillere der ikke har.
Og grundlæggende tænker jeg, at det er problemet i Juve, at alt drejer rundt om klubbens ubestridte stjerne, hvilket jeg ikke kan se gavner holdet og klubben.
Nej. Problemet er at Juve har for mange spillere af for ringe kvalitet, særligt på midtbanen. Dertil er der for få der kan noget på egen hånd omkring Ronaldo. Deres midtbane er præget af arbejdsmænd og ikke spilopbyggere. For slet ikke at tale om manglen på chanceskabere på et tilpas højt niveau. Nej, fejlen i Juve ligger ikke hos Ronaldo. Den ligger hos teste og den manglende evne til skabe store chancer, særligt på egen hånd. Det er sandt at Ronaldo også er blevet mere afhængig af at blive sat op, men så meget desto mere. Hvis dette holdning sandhed var bygget op omkring Ronaldo, ville det netop være fyldt med spillere der kompenserer ham god. Spillere der kunne kreere og skabe chancer. Juve spiller for statisk og har for lidt x-faktor. Det er deres problem.
Lørdag 27. februar