Luk

Flyvende VFF'er: Fucking lækker reaktion

| 1. Division | 2 kommentarer

Sebastian Grønning var i strålende humør, da han skulle forholde sig til onsdagens 3-3-kamp mod Silkeborg, hvor Viborg hentede 0-3 og han selv scorede et på et flot saksespark.

Viborg og Silkeborg delte med 3-3 i onsdagens topkamp i 1. division, og efter den kamp var Viborg-topscorer Sebastian Grønning helt oppe at køre.

Han var helt vild med, at Viborg formåede at hente Silkeborgs 3-0-føring, ligesom han kalder sit saksespark for sæsonens måske bedste scoring.

Det sagde han til TV3 Sport, der spurgte ind til, hvad forskellen på de to halvlege var.

- Først og fremmest skyldes det effektiviteten. Jeg brændte selv to kæmpe chancer. To kæmpe chancer, og selv om jeg scorede et flot mål, så kan det ikke rette op på de to kæmpe chancer, jeg havde, sagde han og tilføjede:

- Det var forskellen i første halvleg, hvor de scorede på deres chancer, og vi brændte vores. Det er primært min skyld, så den tager jeg på min kappe. Men den reaktion vi havde, da vi scorede til 1-3 og gik til pause med en scoring, den er fucking lækker. Altså, jeg elsker det hold her, og det viser alt om vores sæson. Vores reaktion er helt vanvittig i anden halvleg.

Han og Silkeborg-stjernen Magnus Mattsson topper topscorerlisten i 1. division, og de to sås tale sammen i løbet af kampen, hvor Mattsson scorede to og Grønning lavede en.

- Magnus og jeg er bare glade for at lave mål, så jeg tror, at han drillede mig lidt. Nu hentede han en på mig i dag, men jeg fik lavet sæsonens måske bedste kasse.

- Vi kunne godt have spillet 90 minutter mere. De her to hold kommer til at klæde Superligaen, og jeg håber, at folk har nydt kampen.

Grønning har scoret 18 mål og Mattsson er på 15 mål.


Af Jonas Dalgård
Søndag 20. juni