Luk

Flyvende Vibe takkede af med manér

| Allsvenskan | 3 kommentarer
Flyvende Vibe takkede af med manér
Foto: IFK Göteborg

Lasse Vibe scorede, lavede en assist og fremprovokerede et selvmål, da Göteborg lørdag slog Östersund med 7-1 i den danske angribers sidste kamp for Göteborg.

Allsvenskans sidste spillerunde løb af stablen lørdag eftermiddag, og det var samtidig Lasse Vibes sidste kamp for IFK Göteborg, som danskeren forlader ved årsskiftet.

Modstanderen var Östersund, og det skulle blive en mindeværdig afsked for Vibe, der markerede sig positivt allerede efter et kvarter.

Her sendte Vibe bolden ind på Tomas Isherwood, som endte med at rette bolden i eget net, 1-0 til Göteborg.

Östersunds fik dog reduceret små ti minutter senere, men i det 34 minut var Vibe igen på spil. Her fandt danskeren den tidligere Esbjerg-angriber Robin Söder, der sendte bolden i kassen til 2-1.

Otte minutter inde i anden halvleg skulle Vibe selv komme på scoringstavlen, da han rettede en afslutning af og sendte Göteborg på 3-1.

Midtvejs i anden halvleg blev Lasse Vibe udskiftet til taktfaste klapsalver, og herefter skruede Göteborg for alvor bissen på.

Hele fire gange til kom værterne på tavlen, og derfor sluttede det med en overbevisende 7-1-sejr til Göteborg.

Andetsteds sikrede Falkenberg og Marcus Mathisen sig overlevelse på dramatisk vis med en 1-0-sejr over Eskilstuna.

Kalmar med Alexander Jakobsen tabte 0-3 ude mod Sirius og slutter derfor tredjesidst, hvilket betyder, at Kalmar skal i playoff om at undgå nedrykning.


Af Martin Schmidt
Lørdag 16. november
Fredag 15. november