Luk

Luk

Følelsesladet Elneny: Jeg elsker Arsenal

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Mohamed Elneny er lykkelig over, at han nu har fremtiden på plads i Arsenal. Han er spændt på, hvad fremtiden kommer til at bringe. 

Onsdag kunne Arsenal oplyse, at London-klubben har forlænget kontrakten med Mohamed Elneny. 

Egypteren startede sæsonen som reserve, men mod slutningen tilspillede han sig en vigtig rolle på Arsenal-holdet, derfor er han da også meget glad for, at han nu har fået fremtiden på plads.  

- Det betyder meget for mig, for det har hele tiden været min intention at forlænge. Jeg elsker klubben, jeg føler mig som en del af familien i klubben, fortæller han til klubbens hjemmeside og fortsætter:  

- Jeg ønsker at fortsætte i denne fantastiske klub, det betyder rigtig meget for mig. Jeg er glad og spændt på fremtiden. 

- Det var meget følelsesladet at skrive under, for jeg kendte ikke min fremtid før nu. Jeg er virkelig glad. 

Arsenal har ikke oplyst noget om længden af den nye aftale, da der er nogle lovmæssige processer, der skal afsluttes, før kontrakten kan falde helt på plads. 

Mohamed Elneny har i løbet af sin karriere spillet 147 kampe for Arsenal.


Af Nicolai Sand

5 kommentarer

cornholio 12:59          
Uden personligt at vide noget særligt om Elnenys situation i Arsenal, så virker han alt for god til at spilde sin i en klub, som ikke rigtig bruger ham. 17 kampe den seneste sæson er sgu i den kedelige ende.. Har han været meget skadet, eller hvorfor får han så få kampe?
Geddar 13:06          
Han har generelt leveret på et niveau, der ikke rækker til mere end en reservetjans. Det han har vist de seneste måneder har været over hans ellers normale niveau.
sørenkisum 13:27          
Synes det viser meget om Arsenals niveau de her år at man vælger at forlænge en kontrakt med en spiller, der ville have svært ved at spille i alle top 10 klubberne, og i de resterende top 7 klubber nok ville have svært ved bare at være med i truppen.

De trænger i den grad til en gedigen oprydning i Arsenal, og en midtbane der ikke taber kampene for dem.
Fremad Amager på Landsholdet 13:35          
Slap nu af. Han er en trup spiller og der er brug for ham til pokalkampe og på træningsbanen. Selvfølgelig skal han forlænges.
Men der skal klart flere spillere til, især på midten, men giver ikke mening at lade ham gå gratis.
Geddar 14:01          
@sørenkisum

Ja hold da op, det er problematisk at forlænge med en loyal klubmand, der er billig i drift og vil hjælpe med midler på andre positioner, og som i øvrigt har spillet godt de senere måneder. Havde vi rent faktisk formået at komme i top 4 til sidst havde han haft en ret pæn aktie i det.

"og en midtbane der ikke taber kampene for dem."

Det har så ikke helt været tilfældet. Det største problem er på angrebsposten og en bagkæde, der har været hårdt ramt af skader.
Søndag 26. juni
Lørdag 25. juni