Luk

Før dansk brag: Irland kaster unge folk i ilden

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Danmark - Færøerne
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F (12/11)
Oddset 1,05 12,00 35,00

Irland stiller med flere unge og uprøvede spillere i torsdagens venskabskamp mod New Zealand, fortæller landstræner Mick McCarthy.

Irland pudser torsdag aften formen af i en testkamp mod New Zealand forud for mandagens brag i EM-kvalifikationen mod Danmark.

Den irske landstræner Mick McCarthy har tænkt sig at kaste et par unge folk i kampi form af 17-årige Troy Parrott fra Tottenham, 19-årige Lee O'Connor fra Celtic samt 23-årige Jack Byrne fra Shamrock Rovers.

Det er dog utænkeligt, at de kommer i betragtning til mandagens kamp mod Danmark, siger landstræneren.

- Formentlig ikke, med mindre der er en position, hvor jeg virkelig får brug for dem. Jeg mener, det er vigtigt, de får en uges pause, for nogen kunne blive syge eller glippe kampen (mod Danmark, red.), siger McCarthy til Independent.

Burnleys Robbie Brady starter også inde for Irland mod New Zealand, og han er ikke udelukket som starter mod Danmark.

- Robbie har imponeret mig gennem hans karriere, og jeg har valgt ham før, selvom han ikke har været helt fit, siger McCarthy.

- Vi må se, men hvis han spiller 90 minutter mod New Zealand, bliver det svært for ham at spille mod Danmark i forhold til at komme sig. Hvis han bliver taget ud, har han nok en chance for at starte mod Danmark.


Af Sara Margren
Søndag 24. oktober