Luk

Før topbrag: Priske er glad for FCK's EL-sejr

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (21/10)
bet365 1,45 4,50 6,50
NordicBet 1,49 4,35 6,50
Oddset 1,48 4,40 7,00

Brian Priske glæder sig over FC Københavns sejr over Lugano og erkender, at midtjyderne har haft sine vanskeligheder i Telia Parken. 

FC Midtjylland gæster søndag FC København i et topbrag mellem de klart stærkeste mandskaber målt på de seneste 50 runder  - top tre; FCM 111 point, FCK 108 point, AGF 81 point. 

Og Brian Priske kommer efter sejre over SønderjyskE, Brøndby og Lyngby på sin klart sværeste opgave som FC Midtjyllands cheftræner. 

- Det er nummer to mod nummer et, så det er et topopgør, og det er uden tvivl også en stor mundfuld og en stor opgave. Ikke kun for mig, men for hele holdet og staben. Det er en meget vanskelig opgave, så vi er nødt til at være topforberedte, siger Priske til bold.dk. 

FCM har tabt syv af sine seneste otte besøg hos FCK i Superligaen. 

Hvorfor har I det så svært på udebane mod FCK?

- Det er et godt spørgsmål, som vi også stiller os selv, for vi har altid haft en god fornemmelse, når vi er taget derovre - inden kampene. Vi har altid bygget på i forhold til seneste opgør mod dem, men vi føler bare ikke, at vi har fået udbytte af det. 

- Som jeg husker sidste kamp, var den noget tættere end de foregående, så det handler meget om, at vi rammer dagen og bruger den erfaring, som vi har fået af især de europæiske kampe og de tidligere kampe i Parken. 

- De har stadig nogenlunde de samme spillere, så vi skulle gerne se lidt mere modenhed fra vores side, siger Priske. 

Glad for FCK's EL-sejr

FCK vendte med 1-0-sejren over Lugano torsdag en stime på tre nederlag i træk, men Priske lægger ikke speciel stor vægt på holdenes formkurver. 

Den tidligere FCK-assistent glæder sig til gengæld over, at FCK kom fra land med en sejr i sit europæiske gruppespil. 

- Som udgangpunkt kigger jeg ikke særligt meget på de øvrige resultater, for alle kampe har deres eget liv og deres egne historier. Men selvfølgelig er FCK da ramt på deres selvforståelse efter tre nederlag i træk. Det ville gøre ondt på alle. 

- Derfor gjorde det dem nok også godt, at de vandt torsdag. Jeg følger altid med, når de danske hold spiller i Europa, og jeg er på Danmarks vegne også glad for deres sejr, siger Priske. 

Der er kickoff mellem FC København og FC Midtjylland søndag klokken 18.00. 

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikael Blond
Søndag 20. oktober