Luk

Første Jimenez-mål siden retur i Wolves-sejr

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Southampton - Wolverhampton 0-1
Premier League
61' 0-1 Raul Jiménez

Raul Jimenez scorede for første gang siden sin tilbagekomst i Premier League efter sin hovedskade sidste sæson. Opgøret endte 1-0 til Wolves.

Søndag var der Premier League-kamp i det sydlige England, da Southampton hjemme tog imod Wolverhampton.

Inden kampen lå begge hold til i den lave ende af tabellen med henholdsvis fire point til hjemmeholdet og tre point til gæsterne. Det var derfor to hold, der godt kunne bruge en sejr og med de tre point rykke lidt op i tabellen.

Kampen startede lige mellem to hold, der fornemmede hinanden og var meget jævnbyrdige.

Efter 40 minutters spil lykkedes det så Southampton at få bolden i målet ved Nathan Redmond, men nærmest så snart han havde sendt den i kassen, blev han også vinket offside.

Det gav dog et lille chok til Wolves, som et enkelt minut efter indkasserede endnu en chance imod på en dårlig clearing fra målmand, Jose Sa. Adam Armstrong fik her en god skudmulighed lige ude foran feltet, men lige på den portugisiske keeper.

Stadig 0-0 og det var også stillingen til pausen.

I anden halvleg kom Southampton så bedst ud, og de pressede på foran Wolves-feltet og havde også et par afslutninger indenfor rammen.

Bedst som man dog troede, at hjemmeholdet skulle komme på 1-0, slog Wolves så til – og det ved en mand, der ikke havde været på tavlen i lang tid.

Det var nemlig Raul Jimenez, der i en kontra modtog bolden på Southamptons banehalvdel og med et par skarpe træk frem og tilbage inde i feltet, satte han hjemmeholdets forsvarsspillere på halen og scorede til 1-0 for første gang efter sin tilbagevenden fra sin frygtelige hovedskade sidste sæson.

Dejligt for mexicaneren, og nu fik hjemmeholdet travlt.

Southampton fortsatte med at dominere boldbesiddelsen, men efter føringsmålet til Wolves, havde de svært ved at finde åbningerne, eftersom Wolves også kunne trække sig længere tilbage.

Det blev heller ikke til flere mål i kampen trods fortsat pres fra hjemmeholdet, hvorfor Wolves tager sæsonens anden sejr i en utilfredsstillende kamp for Southampton.

Southampton må tage til takke med en foreløbig 16.-plads efter kampen og titlen som fortsat sejrsløse, mens Wolves lister op på 13.-pladsen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober