Luk

Første mål: RFC-veteran slipper for pølsekøb

| Danmark | 4 kommentarer
Første mål: RFC-veteran slipper for pølsekøb
Foto: Getty Images

Infoboks

Randers FC - AC Horsens
Superligaen Grundspil (23/09)
bet365 1,85 3,60 4,00
NordicBet 1,85 3,65 4,15
Oddset 1,90 3,45 4,30

Randers FC-veteranen Johnny Thomsen scorede onsdag aften sit første mål for klubben. Nu slipper jeg for at give pølser, forklarer spilleren selv til Ekstra Bladet.

Johnny Thomsen skulle spille 235 kampe for Randers FC uden at score, inden han onsdag aften endelig markerede sig som målscorer for kronjyderne.

Den utrolige måltørke blev brudt i pokalsejren over Kolding IF fra landets næstbedste række, og den 37-årige højreback mener, at han fortjener en belønning efter milepælen.

- Det ville da være på sin plads, at holdkammeraterne køber en fransk hotdog til mig eller et eller andet. Jeg kunne se, at der var blevet købt kage til mig oppe på kontoret. Jeg fik et billede, hvor man kunne se, at en af sponsorerne havde givet kage, fordi jeg havde scoret. Vi havde så fri i dag, så det var lidt uheldigt, at jeg ikke kan nyde godt af det, siger Johnny Thomsen til Ekstra Bladet.

Thomsen forklarer desuden, at han nu slipper for at give hele holdet en omgang i en pølsevogn, som han ellers havde lovet, hvis han ikke nåede at score i klubben i karrieren.

Den 37-årige kulturbærer hos kronjyderne har kontraktudløb i sommeren 2020.

Læs hele historien hos Ekstra Bladet her.


Af Daniel Laursen

4 kommentarer

VBaltid 20:08          
Den historie har kørt hele dagen
Rammu 20:13          
Og det skal bare blive ved!
TST 20:45          
VBaltid@ og?
Jack&jones 01:17          
Vbaltid? Ja, det også Johnny Thomsen vi snakker om!!!!!!
Mandag 16. september