Luk

Første scoring: DAP sendte Lillestrøm videre

| Pokal | 0 kommentarer

Infoboks

Celtic - Bodø/Glimt
Europa Conference League Slutspil (17/02)
Oddset 1,55 4,10 5,20
bet365 1,57 3,80 6,00

Den tidligere AGF'er Daniel A. Pedersen scorede onsdag sit første mål for sin norske klub Lillestrøm, som slog Halden med hele 4-1 i pokalturneringen.

Daniel A. Pedersen har spillet fast for Lillestrøm, siden han kom til klubben fra AGF i sommer, men den defensive midtbanemand har ikke haft meget held foran kassen.

Han har godt nok aldrig været kendt som notorisk målscorer, men indtil onsdagens kamp mod Halden i den norske pokalturnering, havde han altså ikke ramt nettet.

Det skulle der dog blive lavet om på.

Daniel A. Pedersen startede som vanligt på banen for Lillestrøm i pokalturneringens anden runde, og efter en scoring fra en af holdkammeraterne i det niende minut, var Pedersen på pletten efter 38 minutter.

Han fik et oplæg fra Thomas Olsen, som stod for 1-0-scoringen, og så sendte han ellers bolden i nettet til 2-0.

I anden halvleg scorede Lillestrøm yderligere to gange, inden Halden reducerede, og dermed var 4-1-sejren og avancement til tredje runde i pokalturneringen en realitet.

Også Rosenborg var i kamp onsdag, og heller ikke denne gang var Nicklas Bendtner med. Alligevel vandt klubben med 3-0 over Tiller. Mike Jensen blev sparet.

Bodø/Glimt og Philip Zinckernagel skuffede fælt og tabte med 1-2 til Strømmen fra den næstbedste række. Bodø/Glimt blev dermed det første hold fra Eliteserien til at ryge ud.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 21. januar