Luk

Fokuseret Torreira: Klar til at vokse i Viola

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Fiorentina - Cagliari
Serie A (24/10)
bet365 1,65 4,00 5,25

Uruguayanske Lucas Torreira håber på fast spilletid og er klar til at dedikere sig selv til Fiorentina, som han er udlånt til fra Arsenal.

Lucas Torreira kom til Arsenal fra italiensk fodbold i sommeren 2018, men han har ikke bidt sig fast i sin tid i London, som indtil videre også har budt på et lejeophold hos Atletico Madrid.

Den 25-årige midtbanespiller er nu klar til at spille fast og vokse med holdet i Fiorentina, som han er udlejet til frem til sommeren 2022.

- Jeg vil spille så meget som muligt og hjælpe Fiorentina i denne sæson. Vi skal fortsætte sådan. Nu fortsætter jeg med et stort ønske om at arbejde, vokse og stille mig til rådighed for træneren, siger han til den uruguayanske tv-kanal Teledoce.

Torreira har før prøvet, hvad manglende spilletid kan medføre.

- I Arsenal havde jeg for lidt kontinuitet det sidste stykke tid, hvilket kostede mig pladsen på Uruguays landshold i den sidste del af VM -kvalifikationen. Måske var det bedst på den måde, fordi jeg fik mere tid til at arbejde på Fiorentina og passe ind i trænerens planer.

Fiorentina har en købsoption på Lucas Torreira, som de kan benytte sig af, hvis han endnu engang kan imponere i det italienske.


Af Tobias Bladt Haarder
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober