Luk

Fonseca hævder: Jeg havde en Spurs-aftale

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Vitesse - Tottenham
Europa Conference League Gruppe G (21/10)
Oddset 4,40 4,00 1,65
bet365 4,75 4,00 1,65

Den tidligere Roma-træner Paulo Fonseca hævder, at han havde en Spurs-aftale på plads, men da Fabio Paratici kom til som sportsdirektør, ændrede planen sig.

Tottenham fyrede i foråret Jose Mourinho efter svingende resultater, og efterfølgende var flere emner i spil som manager i klubben.

Valget endte med at falde på Nuno Espirito Santo, men allerede inden da, skulle Spurs have haft en aftale med en anden manager.

Den tidligere Roma-træner Paulo Fonseca hævder nemlig, at han havde en aftale med Tottenham og var nået så langt som at planlægge, hvordan opstarten skulle se ud – men så kom Fabio Paratici til som sportsdirektør, og han gik en anden vej.

- Aftalen var på plads. Vi var i gang med at planlægge opstarten og Tottenham ville have en offensiv træner. Det blev ikke meldt ud, men vi var i gang, siger han og fortæller videre til The Telegraph.

- Men tingene ændrede sig, da den nye sportsdirektør kom til. Vi var ikke enige om nogle idéer, og han foretrak en anden træner.

- Jeg har nogle principper. Jeg vil gerne være træner for store klubber, men det skal være de rette projekter og i en klub, der tror på mine idéer og min spillestil, og det skete ikke med Paratici.

- Det var ellers hvad Daniel Levy og Steve Hitchen (teknisk direktør i Spurs, red.) bad om: at bygge et hold, der kan spille attraktiv og offensiv fodbold, og det var jeg klar til. Jeg kan ikke være anderledes. Alle mine hold har disse intentioner, og jeg kommer ikke til at sende mine hold ud for at forsvare på kanten af feltet mod store hold.

48-årige Fonseca er stadig uden job. Han har tidligere trænet klubber som FC Porto, Braga og Shakhtar Donetsk.


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. oktober