Luk

Forbi BVB: Sané-perle sendte Bayern til tops

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Bayern München - Bielefeld 1-0
Bundesliga
71' 1-0 Leroy Sané

Bayern München havde masser af chancer, men der skulle et strålende Leroy Sané-langskud til for at vinde 1-0 Arminia Bielefeld. Bayern er igen nummer et, efter Dortmund tog førstepladsen tidligere lørdag.

Der var pres på Bayern München, da de forsvarende tyske mestre stillede til start mod Jacob Barretts Arminia Bielefeld lørdag aften.

Forinden havde Dortmund med en 3-1-sejr over Wolfsburg nemlig skubbet Bayern væk fra førstepladsen, så Bayern skulle bruge en sejr for at komme tilbage til tops.

Jacob Barrett startede på bænken for Bielefeld, og han kunne se sine holdkammerater kæmpe hårdt for at holde Bayern fra fadet.

Bayern var nemlig som forventet meget dominerende, men de helt åbne chancer udeblev.

Værterne blev ved at lede, og efter godt 20 minutter begyndte det at trække op til en scoring, da flere angreb blev farlige.

Blandt andet havde Thomas Müller en flugter, der endte lige på Bielefelds mål, inden Robert Lewandowski også bød sig til med en afslutning, der blev rettet af lige forbi mål, og et hovedstød, som strøg snert over tværliggeren.

Arminias hovedfokus var i defensiven, men af og til viste gæsterne tænder på en række omstillinger, men det blev ikke voldsomt farligt for Manuel Neuer i Bayern-målet.

Derfor endte det 0-0 efter 45 minutter.

Det lignede tidligt i anden halvleg en gentagelse af Bayerns dominans.

Leroy Sané var centimeter fra at score i det 46. minut, da han blev sendt alene igennem, men den tyske kantspiller sendte sit forsøg lige forbi stolpen.

Netop Sané skulle komme til flere gode muligheder i løbet af anden halvleg, og efter 57 minutter var han på ny farlig med en god flugter, men også den afslutning gik lige forbi.

Bayern blev ved, men det krævede stor tålmodighed mod en disciplineret defensiv.

Tålmodigheden gav pote efter 71 minutter, da en lang flad aflevering blev spillet op gennem kæderne. Thomas Müller lagde sikkert bolden af til Sané, der tog en berøring og på smukkeste vis hamrede klatten i kassen til Bayerns føringsmål.

Dermed 1-0, ganske fortjent.

Efterfølgende havde både Kingsley Coman og Serge Gnabry muligheder for at øge, men da det ikke lykkedes, kunne Arminia Bielefeld lægge tryk på for udligningen til sidst.

Gæsterne fik mere spil fremme ad banen og tilkæmpede sig også hjørnespark, men Bayern München holdt stand, vandt 1-0 og tog førstepladsen tilbage fra Dortmund.

Der er nu et point ned til Erling Haaland og co., mens Arminia Bielefeld er nummer 17 med ni point.

I næste runde møder Bayern München Dortmund.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar