Luk

Forenede Arabiske Emirater får klub-VM i 2022

| VM for klubhold | 16 kommentarer

Infoboks

Zenit - Chelsea
Champions League gruppe H (08/12)
Oddset 5,90 4,30 1,52
bet365 6,00 4,20 1,53

De Forenede Arabiske Emirater er blevet tildelt værtsskabet for klub-VM i starten af 2022, bekræfter FIFA.

Chelsea skal som Champions League-vindere repræsentere Europa ved næste verdensmesterskaber for klubhold, og det er nu blevet endegyldigt placeret.

Sidste år foregik det i Qatar, og værtsskabet flytter sig ikke langt denne gang, da de Forenede Arabiske Emirater er blevet valgt som vært.

Det oplyser FIFA på Twitter onsdag aften, hvor det lyder, at turneringen afvikles i starten af 2022, uden at det specificeres.

Udover Chelsea er egyptiske Al Ahly, Al Jazira fra Abu Dhabi og newzealandske Auckland City allerede kvalificeret til klub-VM.

FIFA oplyser desuden, at man den 20. december vil komme med sit forslag til fremtidens fodboldkalender, hvor VM hvert andet år forventes at være en del af det.


Af Martin Schmidt

16 kommentarer

AC2021 20:26          
Selvfølgelig gør det da det. Og næste år ryger det så tilbage til Qatar. UEFA/FIFA kommer da til at malke den mellemøstlige olie ko så længe der er åbent ved yveret.
Der er jo masser af skillinger, så man skal bare bestikke de rigtige i UEFA/FIFA og lidt dryp pakker til de nationale forbund, og så ligger alt internationalt fodbold dernede fremover. Skidt med menneskerettigheder, lov, og sund forbuft, hvis bare de rigtigt griske kan få lidt ekstra i julestrømpen, ja så lever vi da med lidt slaveri og lidt døde arbejdere, for de kommer jo ikke herfra ihverfald.
sørenkisum 20:34          
Der er så mange gode muligheder i vestlige rige lande! Spanien, England, Tyskland, Italien og så videre... Hvad fanden skal det dog i de slavestater?

Jeg håber inderligt de store nationer truer FIFA med den udmeldelse, så tingene måske kan ændre sig en smule! Kom så England, Tyskland, Spanien, Italien og Holland! Kom så Danmark og resten af norden! Kom så Brasilien og Argentina!
hts 20:36          
Hvad fanden skal det dog i de slavestater?
Hvordan er FAE slavestat?

Tror desuden ikke England får en turnering på hjemmebane de næste år
Rons 20:37          
Money talks! Øv!!
dondyhrs 20:47          
Money talks! Øv!!
Fin udmelding med den signatur
Lugano 20:52          
Kom nu, UEFA! Sig dog fra!
Poor Scouser Tommy 20:57          
FIFA er en skændsel.
Lørdag 4. december