Luk

Forest glippede tiltrængt sejr efter komisk mål

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Stoke - Nottingham Forest 1-1
Championship
18' 1-0 Jordan Thompson
65' 1-1 James Chester

Stoke scorede et komisk mål til 1-0, men Nottingham Forest kom tilbage og glippede tilmed sejren med en stor afbrænder i 1-1-kampen tirsdag.

Championships sene kamp bød på opgøret mellem Stoke og Nottingham Forest, der mødtes i på førstnævntes bane.

Inden kampen var Stoke med omkring playoff-pladserne i Championship, mens Nottingham Forest har vist noget sløjere takter indtil videre i denne sæson.

Således kunne en sejr give nye og forløsende kræfter i bunden af rækken, hvor man er lige over nedrykningsstregen.

I første halvleg lå det dog ikke i kortene, at gæsterne skulle hente de tre point.

Stoke fik efter 18 minutter og en udmærket start tilkæmpet sig et hjørnespark, som på forunderlig vis endte i nettet. Sparket kom indadskruet mod forreste stolpe, hvor Nottingham Forest' Lewis Grabban så ud til at være mere end forvirret.

Bolden fløj lige over hovedet på ham i en situation, hvor det lignede, at han dukkede sig for sparket, og så fortsatte den mod mål. På stregen så målmand Brice Samba ikke overbevisende ud heller, da han blev ramt af bolden uden at kunne stoppe den fra at gå i mål.

Det var dog Stokes James Thompson, som blev noteret for scoringen til 1-0 til Stoke, og efterfølgende slog Samba bebrejdende ud med armene mod anfører Grabban.

1-0-stilling holdt til pausen, hvorefter Nottingham Forest skruede bissen på.

Gæsterne dominerede stort fra anden halvlegs start, og det gav pote efter 65 minutter da gæsterne fik udlignet, og kampens anden scoring skulle også blive et selvmål.

Denne gang blev et indlæg sendt ind mod Stokes forstolpe, hvor Stokes James Chester forsøgte at cleare bolden. Men under hårdt pres blev han puffet frem i bolden, så han ikke kunne dirigere sit hovedstød, og så snittede han boldet i eget net til 1-1.

Forest havde en kæmpechance for at tage sejren til allersidst, da Stoke begik en stor fejl. En tilbagelægning blev alt for kort, og den snuppede Nottingham Forests Cafu.

Han var helt alene med Joe Bursik i Stoke-målet, men Forest-angriberen blev den lille i den duel, da Bursik reddede flot til hjørne.

Dermed måtte Nottingham Forest nøjes med et point efter stor dominans i anden halvleg. Kampens resultat betyder, at Stoke er nummer syv, mens Nottingham er nummer 21.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 6. marts