LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Forkortet PL-transfervindue gentages næste år

| bold.nyt | 5 kommentarer
Forkortet PL-transfervindue gentages næste år
Foto: Getty Images

Transfervinduet lukker for Premier League-klubbernes vedkommende dagen før sæsonstart næste år - ligesom det var tilfældet i år.

Premier League-klubberne havde forud for sommeren besluttet, at transfervinduet skulle lukke dagen inden sæsonpremieren, og sådan bliver det også næste år.

Det skriver Sky Sports og BBC.

Årsagen, til at klubberne ønsker et forkortet transfervindue, er, at de gerne vil have deres trupper på plads, inden sæsonen går i gang.

Det ønske får de altså opfyldt igen i sommerens transfervindue.

Klubberne kan dermed ikke hente spillere til, men det vil dog stadig være muligt at sælge eller udleje spillere efter transfervinduets lukning.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

Jpp 16:52          
"Årsagen, til at klubberne ønsker et forkortet transfervindue, er, at de gerne vil have deres trupper på plads, inden sæsonen går i gang."

Det kunne de vel også før den nye regel.
Celestino 17:53          
Bestemt, men hvis man er Newcastle eller Cardiff som måske kan være nødt til at sælge spillere er det nok rart ikke at miste spillere tre kampe inde i sæsonen.
Hovedstadendanskemestre 18:18          
Mange brikker falder først på plads sent i vinduet, hvilket specielt for de mindre klubber, der ikke var først i fødekæden, havde sværere ved at færdiggjorde deres handler før vinduet lukkede. Imo burde de dog åbne op for en ´joker´ i løbet af vinduet, ligesom man ser det i Frankrig. Så er det ikke ligeså konkurrenceforvridende for engelsk fodbold, i forhold til de andre ligaer, hvis de trods alt har mulighed for at hente en enkel spiller efter sæsonen er gået i gang.
StoutPåStadion 18:31          
@hovedstadendanskemestre
Kan du uddybe hvad denne "joker" er i fransk fodbold? Har jeg ikke hørt om før.
Jpp 18:55          
"Bestemt, men hvis man er Newcastle eller Cardiff som måske kan være nødt til at sælge spillere er det nok rart ikke at miste spillere tre kampe inde i sæsonen."

Men nu begrænser køberne sig jo ikke til klubber i England alene. Vinduerne i Tyskland, Spanien, Italien, Frankrig med flere lukker jo stadig i slutningen af august.
Søndag 26. maj