Luk

Forlod Brøndby: Crone nyder vild 1. division

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Svenn Crone er glad for sin beslutning om at forlade Brøndby til fordel for Silkeborg IF, hvor han har spillet næsten samtlige minutter i denne sæson.

Svenn Crone forlod sidste sommer Brøndby til fordel for en tilværelse i 1. division hos Silkeborg IF.

Højrebacken tog med andre ord skridt tilbage for forhåbentlig at tage to frem, og 23-årige Crone er meget tilfreds med sin beslutning.

- Jeg har været glad for det. Det har været det rigtige valg at komme til en klub, som troede på mig, og hvor jeg kunne spille regelmæssigt.

- Det var det, jeg gik efter, og det er det, jeg har fået, så det er svært at være utilfreds, siger Svenn Crone til bold.dk.

Har udviklet sig

Højrebacken har kun misset én kamp i sæsonen, og det var på grund af karantæne - så Crone har altså fået god mulighed for at bygge på sit spil.

- Jeg har udviklet mig rigtig fint i min tid i klubben, og jeg har bygget nogle ting på mit spil, som jeg ikke havde før, og det er jeg glad for, siger Crone, som er en smule forundret over 1. division.

- Jeg havde ikke regnet med, at det ville være så tæt. Det er nogle helt sindssyge resultater, der har været i den her sæson, siger han og roser niveauet i rækken.

- Jeg tror, mange undervurderer 1. division. Det er en virkelig god række med mange rigtig dygtige spillere. Der er selvfølgelig lidt forskel på kvaliteten, men jeg synes ikke, der er så stor forskel, siger han.

Tæt på oprykning

Silkeborg kan sikre sig den direkte oprykning til Superligaen søndag, hvis resultaterne flasker sig. Crone og holdkammeraterne skal slå Fremad Amager, mens Viborg FF skal smide point mod Hvidovre IF.

- Vi har det godt, og vi har troen på tingene, fordi vi har det i egne hænder, og vi går selvfølgelig efter det, siger Crone, som erkender, at temaet er fylder i truppen.

- Man kan ikke komme udenom det. Vi går selvfølgelig og taler om det, men det kræver stadig, at Viborg smider point. Vi prøver bare at fokusere på os selv og så sørge for at vinde selv, siger Crone, som er imponeret af Fremad Amager, der er på tredjepladsen efter et flot forår.

- Vi har fulgt med i deres resultater, og det har været imponerende. Der er stor fokus på, at det bliver en rigtig svær kamp – det er alle kampe i 1. division i den her sæson, siger han.

De to mandskaber mødes søndag klokken 13.45.

Skab stadion-stemning hjemme i stuerne


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 29. maj