Luk

Forløsning for Jimenez: Har kæmpet for det

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Southampton - Wolverhampton 0-1
Premier League
61' 0-1 Raul Jiménez

Raul Jimenez kom for første gang siden sit kraniebrud på tavlen for Wolverhampton, da han blev matchvinder mod Southampton, og det har han arbejdet hårdt for.

Wolverhampton sikrede sig søndag en vigtig sejr i Premier League, da de slog Southampton med 1-0, hvor Raul Jimenez blev den store helt.

Det var også et stort øjeblik for mexicaneren, da det var hans første mål, siden han vendte tilbage efter et kraniebrud, som han fik tilbage i november måned. 

Jimenez har dog kæmpet hårdt for at vende tilbage med mål i støvlerne, og det kom i søndagens opgør, hvor Wolves spillede en stor kamp.

Det fortæller Jimenez til Sky Sports.

 - Jeg vil gerne score i hver kamp, og jeg vidste, at målet nok ville komme. Jeg har kæmpet og arbejdet hårdt for det, og hele holdet har fortjent det.

- Det føltes virkelig godt. Fire af vores fem kampe har været utrolige, og vi skal fortsætte sådan her. Vi har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Fansene er altid med os og støtter os. Det er virkelig vigtigt for vores hold, at de støtter os, udtaler Raul Jimenez.

Man skal tilbage til den 25. oktober 2020, før man finder Raul Jimenez' seneste scoring for Wolverhampton, hvor han kom på tavlen mod Newcastle i Premier League.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

John de Wolf 20:38          
Det var så smukt!
Si senor! Raul tilbage
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober