Luk

Formidable kasser sendte Getafe til tops

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Getafe - Real Betis 3-0
La Liga
13' 1-0 Ángel Rodriguez
39' 2-0 Marc Cucurella
42' 3-0 Ángel Rodriguez
83' 3-0 Aissa Mandi

Getafe gjorde det fremragende, lukkede fuldstændigt af og trynede Real Betis med smukke scoringer i madrilenernes 3-0-sejr i La Liga. Getafe er nyt tophold i Spanien og har holdt nullet i tre kampe.

I La Liga tog Getafe tirsdag imod Real Betis i Madrid i en kamp, der var sæsonens nummer fire for Betis og den tredje for Getafe.

Begge mandskaber var kommet godt fra land med Betis på andenpladsen i La Liga med seks point, mens Getafe kunne tegne sig for fire point, og tirsdag skulle det hurtigt ligne, at tre mere var på vej.

Getafe kom blæsende ud af starthullerne og pressede Betis meget højt, hvilket gæsterne slet ikke kunne håndtere.

Derfor var det ikke overraskende, at Getafe bragte sig foran 1-0 efter 13 minutter, da Allan Nyom sendte en dyb bold ind i Betis-feltet. Getafes Angel smed sig op og med et afart af et saksespark huggede han bolden i kassen via græsset.

Getafe fortsatte dominansen, men først efter 39 minutter øgede man, da den tidligere Barcelona-spiller Marc Cucurella tog et træk ind i banen og frem mod feltkanten, hvorfra han hamrede bolden i kassen på fornemste vis, og dermed var Getafe på 2-0.

Det skulle blive endnu værre for Betis kort inden pausen, da Angel igen slog til efter en forfærdelig fejlaflevering af Betis' William Carvalho.

Den havnede hos Cucho, der førte bolden fremad, og han lagde den til højre til rette for Angel, som stensikkert sparkede 3-0-kassen i nettet.

I anden halvleg var det som om, at Getafe havde besluttet sig for at lukke helt og aldeles af, og Betis kæmpede med at få skabt chancer.

Men det ville Getafe ikke være med til og trods et stort overtag på bolden, så noterede gæsterne sig for ganske få skud i anden halvleg.

Til sidst blev Betis også reduceret til ti mand, da Aissa Mandi ragede to gule kort til sig indenfor et enkelt minut.

Der blev på ingen måde skabt tvivl om resultatet, og dermed kan Getafe juble over at indtage førstepladsen i La Liga, hvor flere hold fortsat kun har spillet en enkelt runde. Betis er på trejdepladsen.

Getafe har fortsat til gode at lukke et mål ind i denne sæson.


Af Jonas Dalgård
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober