LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Formstærk AaB-kant: Lars S. giver mig selvtillid

| Superligaen | 4 kommentarer
Formstærk AaB-kant: Lars S. giver mig selvtillid
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 2,20 3,20 3,40
NordicBet 2,11 3,35 3,70
YouBet 2,15 3,25 3,45

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
AaB's Frederik Børsting forklarer, at han sprudler for tiden og har masser af selvtillid, og det blandt andet skyldes træner Lars Søndergaard.

AaB's 20-årige kantspiller Frederik Børsting har fået spilletid i 12 af AaB's 14 Superligakampe i denne sæson og er endda startet inde i fem af de sidste seks kampe.

Børsting, som har lavet to mål og lagt to assists i efteråret, er ikke så overrasket over sin succes.

- Både og. Vi er rigtig mange om buddet, og jeg havde en dårlig opstart, hvor jeg var skadet, men jeg render rundt med rigtig meget selvtillid og tro på tingene i øjeblikket, og så hjælper det selvfølgelig også, der er kommet et par mål på CV'et, siger han til bold.dk.

- Jeg havde selv fokus på, jeg skulle lave nogle flere mål og være en større del i vores offensiv, og jeg satser på, der kommer flere mål fra min side. Som kantspiller skal man bidrage med mål og skabe chancer, og det har jeg også talt med Lars om, skulle forbedres. Lars har virkelig givet mig selvtillid, som betyder, at jeg gør noget mere, og det har helt klart givet noget.

Frederik Børsting forklarer, at han som ung spiller hele tiden udvikler sig, noget som også kastede en udtagelse til U21-landsholdet af sig i denne uge.

- I sidste sæson havde jeg måske mere fokus på det defensive, og jeg fik ikke bidraget så meget offensivt. Men jeg lærte meget i sidste sæson og blev langt mere moden. Jeg vil ikke sige, rollen som kantspiller er forskellig under Kent Nielsen og under Lars, men jeg har bare udviklet mig meget.

- Jeg har fået europæisk erfaring og spillet en hel del Superliga-kampe. Man bliver belønnet, når det går godt i klubben, og jeg er meget glad for at være med omkring landsholdet. Man møder de bedste fra de andre lande og får nogle store oplevelser, så det er et stort skulderklap hver gang.

Frederik Børsting har spillet 31 Superliga-kampe og står noteret for tre mål.

mikkel@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

4 kommentarer

KøbenhavnØ 15:24          
Er med på at det først og fremmest er lækkert at nærme sig startelleveren, når man er på vej op igennem hierarkiet. Og da jeg ikke har set alle AaB-kampe, kan jeg ikke kommentere på, hvor meget han bidrager med på banen.

Men to assists og to mål er vel ikke vanvittigt imponerende i 12 kampe, når du spiller kant for det mest scorende hold i rækken..
MikkelF 15:37          
Han har ikke spillet fra start i alle kampene og som han nævner i artiklen, har han arbejdet på at forbedre det aspekt igennem efteråret, så synes nu det er pænt nok for en spiller med under halvanden seniorsæson på bagen. Det er på niveau med flere etablerede superligaspillere som fx Joshua John, Jonas Kamper og Magnus Eriksson. Uden anden sammenligning i øvrigt og med forbehold for at de ikke har samme antal spilminutter.
Funkeeh 15:50          
Jeg er stor fan af Børsting. Selvom han ikke altid har spillet det pæneste fodbold, så kommer han altid med en stor arbejdsindsats og er aldrig bange for at slå sig i de fysiske dueller. Dét alene gør at han har overhalet bl.a. Andreas Bruhn i hierakiet, og i de seneste par kampe har han også bygget betydeligt på i det offensive.
Mr123 17:11          
2 mål og 2 assist er helt rigtigt ikke voldsomt imponerende, men Børsting er ofte med i det opbyggende spil, og har da også været med i en del angreb der har ført til mål. Hvis man ser highlights fra hans debut mod FCM (?) Kunne han sagtens have lavet 2 assist hvis AK altså kunne finde ud af at sparke til en bold i situationen.
Han laver indimellem nogle virkeligt gode ting, men har en tendens til at forsvinde en smule under kampene, og er derfor også noget svingende i sine præstationer. Men der er bestemt grundlag for noget rigtig godt

Jeg tror dog ikke Børsting bliver kant i fremtiden. Hvis vi kan holde på ham i nogle sæsoner kan jeg sagtens se ham på Risgaards plads hvor hans kvaliteter som 2-vejs spiller kommer bedre til sin ret. Som type er der noget Michael Ballack over ham, uden yderligere sammenligning iøvrigt.
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar