Luk

Formstærk Darmian: Umuligt at afløse Hakimi

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Lille - PSG
Ligue 1 (06/02)
bet365 3,75 3,60 1,90

Matteo Darmian mener, at det er umuligt for ham at tage over for sin tidligere holdkammerat Achraf Hakimi på wingbacken, selvom det er italieneren, der spiller pladsen fast for Inter denne sæson.

Sidste sæson vandt Inter på sikker vis det italienske mesterskab, hvor en af sæsonens helt store oplevelser var Achraf Hakimi, der i 37 Serie A-kampe leverede ikke mindre end syv mål og ti oplæg.

Denne sæson er det så 31-årige Matteo Darmian, der huserer på Inters højre wingback, efter at Hakimi blev solgt til PSG i sommer, men ifølge ham selv er han ikke i stand til at erstatte den målfarlige marokkaner.

- Jeg tror, at det er umuligt at erstatte en vigtig spiller som Hakimi. Han er blandt de bedste på sin position, og jeg prøver altid at give mit bedste for at hjælpe holdet og lytte til træneren, sagde Darmian på pressemødet forud for Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk onsdag.

Den tidligere Manchester United-spiller Darmian har dog været betroet posten af sin nye cheftræner Simone Inzaghi, og han føler derfor også tillid fra ham og sine holdkammerater til at håndtere pladsen på mandskabet.

- Jeg føler tilliden fra mine holdkammerater, trænerne og klubben, og det presser mig til at forbedre mig og hjælpe holdet med at opnå vores mål.

Darmian har ikke spillet på Italiens landshold siden 2017, men hans nuværende form gør, at han nok bejler til en plads, hvilket han ville elske.

- Hvis Roberto Mancini ringer til mig, ville jeg elske det. Jeg er nødt til at fortsætte med at arbejde og gøre det godt ligesom hele holdet, forklarede forsvarsspilleren, der inden sidste sæson kom til Inter fra Parma på en fast aftale.

Inter møder onsdag aften Shakhtar Donetsk på hjemmebane i et vigtigt opgør for at kvalificere sig fra Gruppe D.

De italienske mestre ligger nummer to i gruppen med syv point efter fire kampe, mens Shakhtar ligger nummer fire med bare ét point.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 24. januar