LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Formstærk Lumb nyder de frie tøjler i Horsens

| Superligaen | 5 kommentarer
Formstærk Lumb nyder de frie tøjler i Horsens
Foto: Getty Images

Den rutinerede Michael Lumb er godt tilfreds med sin start i AC Horsens og nyder de frie tøjler på banen. Han pendler dagligt fra København, men tager ikke unødvendige fridage.

Michael Lumb skiftede på transfervinduets sidste dag fra Lyngby til Horsens, og den rutinerede venstreback er godt tilfreds med skiftet trods de daglige køreture fra og til København.

Lumb har spillet fast siden ankomsten, og offensivt har han bidraget med et mål og fire assists i otte kampe. 

- Det er stadig meget nyt for mig, men jeg kan godt lide at være her. Det er lidt langt at køre, men sådan er det.

- Jeg får rimeligt frie tøjler på banen til at gøre mere eller mindre, hvad jeg vil - til for eksempel at gå med frem - og det passer rigtigt godt til min spillestil, siger Lumb og tilføjer muligheden for en ekstra fridag her og der:

- Jeg er sikker på, at hvis jeg spørger Bo, kan jeg sikkert godt få en fridag. Men det har betydet meget for mig at komme ordentligt ind i gruppen, så jeg har ikke taget de fridage. Det er kun, hvis vi en dag ikke skal det helt store til træning, så kan Bo godt finde på at ringe og sige; 'bliv hjemme'.

Snart 31-årige Lumb har tidligere i karrieren døjet med skader, men skånekost er ikke vejen frem, fastslår han.

- Det er længe siden efterhånden (skaderne, red), og selv om det måske lyder lidt sjovt, så er det sådan, at jo mere jeg træner, jo bedre har kroppen det.

- Så jeg kan ikke tillade mig at ligge på den lade side eller slappe af, for så opstår problemerne først, siger Lumb og tilføjer om Horsens' chancer for at fastholde den nuværende placering i top seks:

- Vi er mange om buddet, men selvfølgelig går vi efter det. Vi var i top seks i sidste sæson - eller de andre var - så det kan vi godt igen. Det er meget tæt lige nu, men det kan lige så godt blive os som de andre.

Horsens har søndag besøg af FC København i sit næste opgør. Derefter venter AaB ude og FCM hjemme inden vinterpausen.

Nikolaj Harding/mikael@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

5 kommentarer

Andreas LBK 09:27          
En pålidelig spiller med et højt bundniveau på banen og en professionel indstilling og tilgang til livet som fodboldspiller.
Det er sådan en type, man som træner gerne at have i sin trup.
Jensen99 10:07          
Lumb er den bedste tilgang AC har fået i denne sæson. Bundniveauet er nemlig højt, hvilket ikke kan siges om en del af de resterende spillere i truppen.

Typer som Lumb kunne man godt bruge nogle flere af i AC.
Kabali 12:25          
Du er savnet i AGF!
jesperyellow 15:26          
Enig. Lumb har givet Horsens en ekstra dimension offensivt. Frygtede han ville tabe hovedet som vi har set det i andre klubber, men er gået ydmygt til tingene i Horsens og kun blevet bedre kamp for kamp.
Med Lumb og Frantsen/Nymann og Hallur centralt kan Horsens angribe fra langt flere positioner end tidligere
UMURUM 18:34          
^Lumb tabte hovedet to gange i sin Lyngby tid, i situationer hvor han var ekstremt frustreret (et par røde kort på 3 år er ikke helt vanvittigt for en forsvarsspiller). Uprof. Ja selvfølgelig, men resten af hans Lyngby tid var yderst professionel, og jeg husker ham kun som en meget positiv tilføjelse til vores trub. En spiller man altid kan regne med leverer en 100% indsats.
Søndag 19. maj