Luk

Forrygende flugter sparkede Espanyol i gang

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Espanyol - Granada 2-0
La Liga
30' 1-0 Adria Pedrosa
42' 2-0 Raul de Tomas

En fantastisk flugter, der ledte tankerne hen på Peter Foldgasts flugter i 2003, satte Espanyol i gang, da Granada blev slået 2-0 i La Liga. 

Espanyol er vendt fint tilbage til Spaniens fineste selskab og har samlet 14 point i 12 kampe efter sommerens oprykning til La Liga.

Lørdag havde de besøg af Granada, der ikke har kunne leve op til seneste sæsoners gode præstationer. Således var holdet inden dagens opgør noteret for 11 point i 11 kampe på 15. pladsen.

Hjemmeholdet kom bedst fra start, og der skulle en stor redning af Granada-keeper Luis Maximiano for at forhindre Raul de Tomas' hovedstød efter 21 minutters spil.

Ni minutter senere var han til gengæld chanceløs, da Espanyol sendte et hjørnespark ud på kanten af feltet til Adria Pedrosa, der sendte tankerne tilbage til Brøndbys Peter Foldgasts kasse mod FC Midtjylland i 2003, da han første gang flugtede bolden i kassen til 1-0.

Tre minuter før pausen blev den føring fordoblet af Raul de Tomas.

Et tidligt indlæg blev sendt til kanten af feltet, hvor den notoriske målscorer stangede bolden med stor kraft i nettet ved fjerneste stolpe. En flot hovedstødsscoring.

Efter pausen kom Granada bedre med i opgøret, og de var tæt på at reducere et lille kvarter inde i anden halvleg.

Her kom Luis Suarez højest på et indlæg, som han stangede mod kassen, men Diego Lopez leverede en god redning i Espanyol-kassen.

Et kvarter senere var det Jorge Molina, der steg til vejrs, men denne gang reddede stolpen for Diego Lopez og co.

I kampens afslutning fik også German Sanchez og Angel Montoro fine muligheder for at bringe Granada tilbage i opgøret, mens Raul de Tomas kunne have lukket og slukket med sin anden scoring i opgøret ti minutter før tid.

Men der faldt ikke flere mål i kampen, hvorfor Espanyol vinder 2-0 og avancerer til niendepladsen med 17 point i 13 kampe.


Af Andreas Roesen
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar