Luk

Forsvarer skød PSG på førsteplads i pligtsejr

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

Angers - PSG 0-1
Ligue 1
70' 0-1 Layvin Kurzawa

Layvin Kurzawa flugtede PSG på førstepladsen i Ligue 1 for en stund, da Angers blev besejret med 1-0 lørdag aften.

PSG kunne for en gangs skyld stille med noget, der mindede om stærkeste opstilling, da holdet fra hovedstaden gæstede Angers i Ligue 1 i en kamp, der kunne sende dem på førstepladsen for en stund.

Men selvom både Mbappé, Neymar, Di Maria og de andre stjerner stillede fra start, skulle der en scoring til fra holdets venstre back, før sejren kom i hus.

Angers bed godt fra sig i kampens indledning, men deres forsøg var aldrig for alvor i fare for at gå i mål, da de enten blev blokeret eller nemt snuppet af Keylor Navas.

Efterhånden overtog PSG spillet i første halvleg, men heller ikke de fik udnyttet chancerne til at score. Blandt de bedste forsøg var Leandro Paredes forsøg fra et frispark, som dog gik komfortabelt over mål. 

Anden halvleg bød på langt flere chancer, og allerede få minutter inde i den kunne Kylian Mbappé have gjort det til 1-0.

Men hans forsøg fra omkring straffepletten gik forbi mål.

Bare få minutter senere måtte Keylor Navas diske op med en flot redning med benet, da Diony headede lavt på mål.

Og hurtigt var den gal igen i den anden ende, hvor Mbappé igen var på spil, efter han blev spillet i dybden. Men hans forsøg fra tæt hold blev lige så flot reddet af Bernadoni i Angers-mået.

Opgøret skulle frem til midt i anden halvleg, før der faldt en scoring. Men den kom hverken fra Neymar, Mbappé, Di Maria eller indskiftede Mauro Icardi.

I stedet var det venstre back Layvin Kurzawa, der flugtede back-kollegaen Alessandro Florenzis indlæg, som fik lov til at passere til modsatte stolpe, i mål.

Angers forsøgte at svare igen, men formåede ikke for alvor at true Navas i PSG-målet igen, hvorfor PSG indtager førstepladsen i Ligue 1, som Lyon dog kan tilbageerobre søndag.


Af Christian Ambæk
Lørdag 27. februar
Fredag 26. februar