LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fortrøstningsfuld Pohl tror på flere mål

| Superligaen | 9 kommentarer
Fortrøstningsfuld Pohl tror på flere mål
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AaB-angriber Jannik Pohl er fortrøstningsfuld forud for den nye sæson, hvor han håber på at overgå sidste sæsons otte scoringer i Superligaen.

Jannik Pohl bed sig i sidste sæson for alvor fast som fast mand i AaB's angreb, men selvom han sæsonen igennem skabte masser af chancer for sig selv, blev det blot til otte sæsonscoringer i Superligaen.

Det tal tror Pohl fuldt og fast på, at han kan overgå i den nye Superliga-sæson, der skydes i gang i denne weekend.  

- Jeg tør ikke sætte tal på i denne sæson, for sidste år sagde jeg, at jeg ville score 10 mål, og lige før jeg fik chancen for det, blev jeg skadet, så denne gang sætter jeg ikke tal på, siger Pohl med et smil.   

- For et år siden stod jeg et helt andet sted som spiller. Både i spillet og til træning, hvor jeg for eksempel har ændret mig rent afslutningsmæssigt, og derfor er jeg også fortrøstningsfuld omkring, at jeg kommer til at nette nogle flere gange i den nye sæson, siger han til bold.dk.

Trods en del kritik for manglen på mål mener Jannik Pohl, at han i flere omgange havde en vigtig rolle i den forgangne sæson, og han håber på at fortsætte den udvikling.

- Nu er det min fjerde sæson i Superligaen, som jeg går ind til, mens jeg ikke spillede særlig meget i de to første på grund af nogle forskellige ting. Jeg fik jo først rigtig lov at spille i sidste sæson, hvor der blev satset lidt mere på mig.

- Man skal jo starte et sted, og det var jo ikke fordi, at jeg slet ikke lavede mål. Jeg har, hvis jeg selv skal sige det, været vigtig for holdet og lavet nogle afgørende ting for os, så på den måde går det jo den rigtige vej.

- Det er jo det, som jeg skal håbe på fortsætter og gøre mit bedste og fortsætte min udvikling, siger han.

 Jannik Pohl og AaB starter den nye sæson fredag aften, hvor nordjyderne starter ud med en udekamp mod sønderjyskE.

Philip Lassen/bold@bold.dk.

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts