Luk

Fortryllende Tobias Bech sænkede Hobro

| 1. Division | 12 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Hobro 2-1
1. division
70' 1-0 Tobias Bech
81' 1-1 Mads Hvilsom
90' 2-1 Tobias Bech

Viborgs Tobias Bech var i forrygende spilhumør, da han med to flotte scoringer sikrede en 2-1-sejr over Hobro i 1. division. 

1. divisionens absolutte tophold Viborg havde fredag aften Hobro på besøg. Her skulle hjemmeholdet fortsætte en god sæsonstart, der havde givet 27 point i 11 kampe.

Gæsterne skulle omvendt forsøge at holde trit med toppen, efter deres 16 point i de første 11 runder havde givet dem en øjeblikke syvendeplads.

Hobro havde til kampen Jesper Rask på bænken. Han var ellers gået på pension i sommer, men grundet skader valgte han at træde til og hjælpe. 

Men på trods af at Hobro på papiret var undertippede til kampen, så startede de bedste.

Efter 14 minutters spil faldt en løs bold efter et hjørnespark for fødderne af Mathias Haarup, der fra kanten af feltet bragede bolden langt over fra en ellers helt fri position.

Få minutter senere kom Mads Hvilsom til en friløber, men Hobro-angriberen blev vinket for en meget tvivlsom offside.

Ti minutter før pausen faldt en løs bold ned i det lille felt hos Viborg, der dog fik clearet efter lidt klumpspil.

Inden pausen kom Alexander Baun også til en god afslutning, da han trak ind i banen fra højre og afsluttede fladt mod mål, men Mads Lauritsen fik reddet med skinnebenet.

Dermed sluttede første halvleg uden scoringer, men det ændrede sig efter pausen.

Midtvejs i anden halvleg trak Tobias Bech ind i feltet fra sin højrekant, inden han krøllede den i nettet via den modsatte stolpe. En forrygende scoring.

Herefter fulgte ti minutters spilstop, da den ene linjedommer var blevet skadet, og den pause passede tilsyneladende Hobro godt.

De fik nemlig udlignet kort efter, at spillet var blevet genoptaget i det 81. minut, da Jacob Tjørnelund sendte et indlæg ind i panden på Mads Hvilsom, der headede bolden i nettet til 1-1.

Dermed lignede det en pointdeling, men i det første af ti tillægsminutter bragte Tobias Bech igen Viborg foran.

Den unge Viborg-fløj modtog bolden i feltet, hvor han snød en Hobro-spiller med en skudfinte, inden han lagde bolden ned i det korte hjørne til slutresultatet 2-1.

Dermed øger Viborg forspringet i toppen til seks point inden rundens øvrige kampe.


Af Andreas Roesen

12 kommentarer

Slettet(230942202511) 20:04          
Hvilsom får nok engang en fejlkendt offside imod sig. Katastrofe.
Perh61 20:09          
Viborg FF fortsætter sin færd mod landets bedste række. Super vigtig hjemmesejr i lokalopgøret mod lillebror mod øst. Så har vi da fået to sejre og to gange revance for det forsmædelige nederlag i oprykningsfinalen sidste år....
VBaltid 20:11          
Bech er sgu god!
dgh1896 20:15          
Vi har altså bare topholdets held i år. Den offside der dømmes på Hvilsom i første halvleg er der jo ikke. Men okay, de sidste tre-fire år har jeg følt alle de domme er gået mod os, så måske det går op i sidste ende. Fremragende start på weekenden.

@Per
Første kamp i Hobro endte uafgjort :-)
Shackleton322 20:17          
Bech er sådan ca. det bedste der er sket for Viborg siden byen blev grundlagt...

Dejligt med en sejr over Hobro en forskel på 14 point efter 12 runder(11 runder hvis første runde ikke tælles med) siger en del, men i dag synes forskellen alligevel minimal

Jeg synes at der er lang vej mod bedste række endnu, forhåbentligt kan sejren i dag skabe en masse optimisme ovenpå en periode med alt for megen uro(Neestrup og fck)
CLkommerhjem 20:25          
Det er den slags kampe man rykker op på. Omvendt, hvor lang snor har Peter Sørensen efterhånden og hvornår mon Horsens ringer?
Midtjyde 20:29          
Vi slår Hobro
Bech scorer med højrebenet
En lige kamp tipper til vores side
... der kører (dog nok ikke for Badboner)
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar