LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Forundret Freiburg-keeper: Kunne ikke tro det

| Bundesliga | 1 kommentar
Forundret Freiburg-keeper: Kunne ikke tro det
Foto: Getty Images

Freiburg-keeper Alexander Schwolow kunne ikke tro det, da han efter pausefløjt blev hentet ud af omklædningsrummet for at forsøge at tage et straffespark, der på grund af videogennemgang blev dømt efter pausefløjtet.

Usædvanlige scener udspillede sig, fra Mainz og Freiburg mandag aften krydsede klinger i Bundesligaen.

I første halvlegs sidste angreb blev Freiburgs Marc Oliver Kempf ramt på hånden i feltet, og bolden røg til hjørnespark, efter at keeper Alexander Schwolow havde slået den ud af banen. 

Dommeren havde dog ikke set, at der var hånd på bolden, og han fløjtede derfor til pause.

Da Freiburg-spillerne var gået i omklædningsrummet, blev dommeren af videodommeren gjort opmærksom på, at den sidste situation i halvlegen skulle kigges igennem, og efter nogle minutter gjorde dommeren signal til straffespark.

Han måtte derfor hente Freiburg-spillerne ud af omklædningsrummet igen, og Alexander Schwolow skulle forsøge at stoppe Pablo De Blasis' straffespark.

Det lykkedes ikke, og så var Mainz foran efter nogle meget bemærkelsesværdige minutter.

- Det var meget mærkeligt, at vi sad i omklædningsrummet og så pludselig fik at vide, at de kiggede situationen igennem. Vi kunne ikke tro det til at starte med, men det var altså beslutningen, siger Schwolow ifølge Kicker til Eurosport.

- Min følelse var, at der ikke var straffespark. Men man kan gennemse det 10 gange og til sidst finde en aktion, der ikke var korrekt, siger Schwolow.

Videobillederne viser ganske tydeligt, at der var hånd på bolden, og at beslutningen fra videodommeren altså var korrekt.

Freiburg-cheftræner Christian Streich var efter kampen meget afvisende i forhold til at skulle udtale sig om situationen.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

undiable 14:51          
Hånd på bolden er ikke nødvendigvis en ulovlighed. Når i skriver det på den måde i her gør, hjælper i med at udbrede denne misforståelse.
Jeg snakker ikke om denne situation, hvor straffet sagtens kan dømmes.
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj