Luk

Fra Rusland til Vendsyssel: To skridt tilbage

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Nykøbing FC - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (04/12)
Oddset 2,05 3,45 3,45
bet365 1,90 3,60 3,60

Parfait Bizoza mener, at han var nødt til at tage to skridt tilbage for at komme fire frem, og derfor valgte han at skifte fra russiske FC Ufa til Vendsyssel FF.

Vendsyssel formåede tidligere i denne sæson at hente forstærkning fra den russiske Premier League, da 22-årige Parfait Bizoza valgte at skifte til den nordjyske klub fra FC Ufa.

Midtbanespilleren fra Burundi tog derfor et skridt fra den bedste række i Rusland til anden hylde i Danmark, men det gør ikke Bizoza noget, som forventer at cheftræner Henrik Pedersen kan få det bedste frem i ham.

- Nogle gange er du nødt til at træde to skridt tilbage for at kunne springe fire frem. Det vigtigste for mig i valget af Vendsyssel var, at træneren havde en klar plan for mig, og at han ved, hvad jeg står for.

- Jeg har måttet kæmpe. Det handlede både om min form, da jeg ankom og spillestilen, jeg skulle vænne mig til. De sidste tre uger har jeg siddet på bænken, og det er hårdt, men Henrik og jeg har hele tiden dybe snakke mand til mand. 

Bizoza og Pedersen har kendt hinanden i to år, og Vendsyssel-spilleren roser sin cheftræner, da han både er dygtig på og udenfor kridtstregerne,

- Han er en stærk træner, men også et rigtig godt menneske. Han kender mig, ikke bare som spiller, men også som individ. Han ved, hvordan han skal få det bedste ud af mig, udtaler Parfait Bizoza ifølge Vendsyssels Facebook.

22-årige Parfait Bizoza har fået en kontrakt med Vendsyssel FF frem til sommeren 2025.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 2. december