Luk

Fræk hælassist i svensk sejr over Malta

| EM | 1 kommentar
Highlights: Spanien ordnede Sverige efter to straffesparksscoringer
Fræk hælassist i svensk sejr over Malta
Foto: Getty Images

Sverige vandt 3-0, da Malta var på besøg. Marcus Berg leverede kampens detalje, da han med hælen lagde op til 2-0-målet.

Med fire point i de første to kampe i EM-kvalifikationens gruppe F skulle der gerne følges op for Sverige fredag aften, da Malta kom på besøg.

Gæsterne havde tidligere slået Færøerne og kom derfor til kampen med tre point i to kampe og var på jagt efter overraskelsen på Friends Arena.

Det var dog svenskerne, der blandt andre havde de tidligere FCK-spillere Ludwig Augustinsson og Robin Olsen med start, som kom bedst fra start. Kampen var blot to minutter gammel, da værterne kom i front.

Marcus Berg fik hovedet på et indlæg, som Malta-keeper Henry Bonello flot fik holdt ude af målet. Riposten endte dog lige hos Robin Quaison, som prikkede bolden i det tomme mål.

Sverige sad efterfølgende tungt på opgøret, men havde svært ved at spille sig frem til store chancer. Især Emil Forsberg var livlig og flere gange farlig, men det var fortsat kun 1-0, da de to hold gik til pause.

Kort inde i anden halveg fordoblede Sverige føringen. En bold blev spillet frem mod Marcus Berg, der elegant sendte den videre med hælen til Viktor Claesson, som bankede bolden i mål til 2-0.

Med ni minutter igen blev det også 3-0 for svenskerne, da indskiftede Alexander Isak endegyldigt lukkede kampen.

Med sejren står Sverige på syv point efter tre kampe, mens Malta har tre point i samme antal kampe.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

1 kommentar

bamsemor777 23:00          
Isac quasion claesson virker lovende for framtiden. kan godt blive at man vædder en lille sjat på sverige mod spanien hvis oddsen er rimelige.
Onsdag 19. juni
Tirsdag 18. juni