LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Frank Arnesen meget imponeret af Kompany

| 1. Division A | 10 kommentarer
TV: Dansker hjælper Genk til belgisk mesterskab
Frank Arnesen meget imponeret af Kompany
Foto: Getty Images

Anderlechts tekniske direktør Frank Arnesen er meget imponeret af Vincent Kompany og spår, at den nyansatte spillende manager vil løfte klubben op fra gulvet.

Anderlecht har hyret 33-årige Vincent Kompany som spillende manager fra næste sæson og tre år frem, og klubbens danske direktør Frank Arnesen er meget imponeret.

Kompany var i første omgang klubejer Marc Coucke og sportsdirektør Michael Verschuerens forslag, men Arnesen er blevet overbevist.

- Vi tog hen til City og havde et seks timer langt møde. Jeg var virkelig forbløffet, og da vi tog hjem, var jeg helt enige med dem, siger Arnesen til Sky Sports og tilføjer:

- Anderlecht er på gulvet lige nu. Derfor kom jeg ind for fire måneder siden. Vincent er en spiller, der ikke bringer os ét skridt frem. Han bringer os måske to, tre eller fire skridt frem. Vi har ingen ledere.

- Fodboldmæssigt er alt fantastisk. Jeg var meget imponeret over hans forklaring af filosofien. Hvad vi skal gøre, og hvad han skal gøre.

Ifølge Arnesen sagde Kompany for en lille måned siden ja tak til jobbet i Anderlecht.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

10 kommentarer

HerbalAttraction 19:10          
I får den bedste CB jeg nogensinde har set, når han er på topniveau. Han er lige præcis hvad Anderlecht mangler. held og lykke Kaptajn.
Poor Scouser Tommy 19:49          
I får den bedste CB jeg nogensinde har set, når han er på topniveau.
Du ser ikke særlig meget fodbold, gør du? ;-)

Ingen tvivl om, at Kompany er en klasse CB. Det bliver interessant at følge hans projekt i Anderlecht. Det kan både blive en pige og en dreng. Mon ikke han kan få noget kvalificeret sparring hos Pep? Ikke den værste mentor...

Den bedste CB jeg har set, må nok være Cannavaro, da han var på sit topniveau.
Roberto Pellegris 20:06          
Han er i hvert fald i den tunge liga med spillere som Hierro, Vidic, Ferdinand, Terry, Maldini, Nesta, Ramos, Puyol og Cannavaro.

Jeg ville nok også gå med Cannavaro, som den bedste.
bruger 150923 20:06          
ok og spiser Tommy.
der er mange meninger om det, mener klart nesta må betegnes som den bedste, en Koeman var heller ikke værst, hierro må vel også komme derop af, alle bedre end cannavaro
mener jeg
Manndrop 20:17          
Da Nesta, Cannavaro og Maldini spillede på samme tid, var det verdens bedste forsvar. Svært at vælge hvilken var den bedste
Kim W 21:35          
Morten Olsen :)
TR1986 22:13          
Hvis det kun handler om forsvarsspillere man har set live, så vil jeg sætte Kompany i top-10 over de bedste forsvarsspillere jeg har set. Ihvertfald hans topniveau. Han har desværre været en del skadet og det kunne være han kunne komme op i top-5 hvis han havde holdt sig skadesfri. Jeg er dog helt enig med dem som nævner spillere som Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta og Paolo Maldini.

Det var en vanvittig periode for italiensk fodbold, hvor de virkelig havde de bedste forsvarsspillere i verden. Også lidt tidligere med Franco Baresi. Ham nåede jeg dog ikke at opleve så meget live.

En lidt overset forsvarsspiller synes jeg er Roberto Ayala. Han var helt fantastisk i hans bedste periode. Jeg er også imponeret over Sergio Ramos. Selvom han er lidt for svinsk efter min smag, så kan ingen betvivle hans forsvarsmæssige kvaliteter. Nemanja Vidic da han var på sit højeste, var også gennemført verdensklasse. Det samme var John Terry.
Mandag 17. juni
Søndag 16. juni