Luk

Frank før Liverpool: 100 gange større budget?

| Premier League | 35 kommentarer

Infoboks

Brentford - Leicester
Premier League (24/10)
Oddset 2,70 3,40 2,60
bet365 2,80 3,20 2,60

På papiret har Brentford ikke en chance mod Liverpool, pointerer Thomas Frank, som slet ikke tør tænke på den store forskel i klubbernes budget.

Brentford står lørdag aften foran den nok største udfordring efter oprykningen til Premier League, når Liverpool kommer på besøg.

Thomas Frank glæder sig til det store opgør og tror på, at Brentford kan drille Liverpool, selvom det vurderet på det økonomiske ikke burde være muligt.

- På papiret har vi jo ikke en chance mod Liverpool, United, Chelsea og City, som klart er de fire bedste hold. Jeg ved ikke engang, hvor mange gange op det er i budget.

- Det er jo ikke bare ti gange større. Jeg ved ikke - er det 100 eller? Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange mere det er, siger Thomas Frank i et videointerview med Ekstra Bladet.

Han understreger dog, at alt kan ske i fodbold, og at Brentford på den rigtige dag selvfølgelig kan slå Liverpool, hvilket danskerklubben skal forsøge fra klokken 18.30 denne lørdag.

Ser man alene på udgifter til spillerlønninger, bruger Brentford ifølge mediet Spotrac knap 13 millioner pund, mens Liverpool bruger næsten 140 millioner pund, hvilket er fjerdemest i ligaen efter Manchester United, Chelsea og Manchester City.

United bruger med små 227 millioner pund ifølge mediet flest lønkroner af alle i Premier League.


Af Martin Schmidt

35 kommentarer

Equalizer 11:09          
Det er i hvert meget meget tættere 10x i lønbudget end 100x
Din ægte far 11:15          
Man bliver jo heller ikke bare et tophold natten over. Det tager tid, sponsorater+investorere, gode resultater, kontinuitet og et stykke solidt arbejde. På de kanter ville man nok kalde det for en proces. Synes nu at FCMs førstehold har gjort det godt i PL indtil videre - de spiller en frisk gang fodbold.
SkinnyNevilleSouthall 11:16          
Han har ret. Liverpool har alle dage brugt oceaner af penge på spillere ift. andre klubber.
Davies1 11:23          
Men stadig mindre end evigt dårlige Everton, der ikke har vundet en pokal siden 1995. God lørdag skinny (;
Din ægte far 11:35          
@SkinnyNeville

Ja, men de bruger dog væsentlig færre penge på lønninger end United gør. Det er et vanvittigt beløb de smider afsted på lønninger. Utroligt at det kan hænge sammen.
Poor Scouser Tommy 11:37          
Man bliver jo heller ikke bare et tophold natten over.
Jo, du skal bare finde en korrupt oligark eller en sheik med snabelen nede i statskassen. Men ellers har du ret.
This is Anfield 11:37          
Han har ret. Liverpool har alle dage brugt oceaner af penge på spillere ift. andre klubber.
Jeg troede ellers at netop Everton kunne bryste sig af at have vundet transfervinduet flest gange henover de sidste 10 år? Nu forstår jeg ikke noget længere.
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober