Luk

Frank: Havde ikke udskiftet fem i en VM-finale

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Brentford - Blackburn 2-2
Championship
19' 0-1 Joe Rothwell
36' 0-1 Darragh Lenihan
37' 1-1 Ivan Toney
61' 2-1 Sergi Canos
87' 2-2 Jacob Davenport

Brentford smed sejren væk efter Thomas Frank skiftede fire mand på ni minutter, og danskeren erkender, at han ikke havde brugt alle fem udskiftninger i en VM-finale.

Brentford var lørdag foran med 2-1 med en mand i overtal og med en halv time tilbage af kampen mod Blackburn. Sejren skulle derfor køres sikkert hjem, men tre minutter før tid, udlignede Blackburn trods undertallet til 2-2.

Forinden havde Brentford-træner Thomas Frank skiftet hele fire mand fra det 72. til det 81. minut, og han erkender, at det kan have ødelagt noget rytme.

Det siger han i et interview på klubbens Twitter-profil.

- Hvis det have været en VM-finale, så havde jeg nok ikke brugt fem udskiftninger, for så ville jeg være helt sikker på, at vi ville vinde kampen, siger han og fortsætter:

- Men det vilde er, at vi har tredive VM-finaler mere at spille i det mest kompakte program nogensinde. Hvis folk ikke forstår, at vi ikke kan bruge alle spillere i 90 minutter i 46 kampe, så er de nødt til at læse lidt op på fysik, træthed og mental friskhed, siger Thomas Frank og slår fast:

- Så hvis du spørger mig, om jeg ville gøre det igen, så er svaret 100% ja.

Brentford ligger nummer seks i Championship efter 16 runder.

 


Af Jonas Nielsen
Mandag 18. januar