Luk

Frank hylder AC: En af de bedste i verden

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Norwich
Premier League (23/10)
Oddset 1,18 7,50 15,00
bet365 1,18 7,00 15,00

Thomas Frank mener, at Andreas Christensen besidder en mere eller mindre komplet pakke og er en af verdens bedste midtstoppere.

Når Brentford på lørdag får besøg af topholdet Chelsea, står Thomas Frank over for en af sine tidligere spillere.

I sin tid som ungdomslandstræner nåede Frank at have med Andreas Christensen at gøre, og den danske cheftræner finder de helt store ord frem om den nu 25-årige forsvarsspiller.

- AC er jo en af de bedste midtstoppere i verden p.t. Han har altid været enormt intelligent på banen, altså enormt hurtigt opfattende i forhold til alle situationer offensivt og defensivt. 

- Han er enormt teknisk stærk af en midtstopper at være både i forhold til at føre bolden frem, pasninger og gode valg. Han er også forudseende og hurtig samtidig med, så det er nærmest den komplette pakke, siger Thomas Frank.

Brentford-træneren er glad for at se AC's udvikling og forventer sig endnu mere i fremtiden.

- Jeg synes, han har sat tingene mere og mere rigtigt sammen, i kombination af han har fået lov at spille meget, og at han også bliver ældre og ældre. Det ved man bare med fodboldspillere og specielt forsvarsspillere, at det er ligesom god vin, der bliver bedre og bedre med alderen, og han kan jo stadig ligge i kælderen i en ti år endnu, siger Frank med et smil og tilføjer:

- Der kommer mere fra Andreas, det må jeg sige. Den måde, fodboldspillet går hen imod, er han et perfekt match. Altså det kommer til at gå hurtigere og hurtigere, så du skal kunne opfatte og spille hurtigere og hurtigere.

Brentford, der ligger på en flot syvendeplads i Premier League, tager mod førerholdet Chelsea klokken 18.30 på lørdag.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

danishmagpie 10:21          
100%..

Jeg mener at han er landsholdets største spiller pt.
RaSMuS. 11:30          
Jeg mener at han er landsholdets største spiller pt.
Hvis du med største spiller mener, at han er den spiller med det højeste niveau, så må det næsten være uomtvisteligt. Han er på så højt et niveau i øjeblikket, at Schmeichel, Højbjerg og Kjær, som vel er de næste i rækken, er mindst et niveau under ham.
danishmagpie 12:13          
Lige præcis det jeg mente:)

Og jeg er enig i de andre du nævner:)

Dog mener jeg at Mæhle også er i den kategori:)
Pindhunden 12:42          
Jeg sad og holdt specifikt øje med AC i går, og jeg var sgu imponeret over hans niveau. Nu blev bagkæden ikke udfordret markant, men der var bl.a. 3-4 omstillingssituationer for Østrig, hvor han på helt rette tidspunkt slipper sin mand og træder op i banen for - på perfekt vis - at bryde en pasning. Det kan være svært på tv at se, hvor god en placeringsevne en spiller har, men selv på tv så det imponerende ud, når AC brød Østrigs angreb.
I øvrigt så er han virkeligt hovedstødsstærk, når han har plads til at tage lidt tilløb ind i duellen. Det halter lidt mere, når han er fanget i en klump af spillere i feltet, for der bliver han nogle gange fysisk domineret. Men selv det svage element af hans spil har han vel også forbedret en smule.
MortenM 12:44          
Han er bare verdensklasse og udstråler så meget ro og overblik. Ham, kjær og Schmeichel klæder og komplimenter hinanden helt fantastisk.

Han ville være min drømmesigning ved siden af Van Dijk i Liverpool, selvom det er helt urealistisk(-:
SotD 13:34          
Jeg er både enig og ikke. Der er ingen tvivl om, at AC er en mere komplet forsvarsspiller med LANGT større talent end Simon Kjær, men jeg synes ikke på nuværende tidspunkt at han er en åbenlyst bedre forsvarsspiller. Simon Kjær bryder også spillet adskillige gange i går, og læser spillet fænomenalt, hvor han tidligere måtte bruge sin fysik lidt for ofte. Nu har han både fysik, ro og et enormt overblik. Det kan ikke tælles på én hånd hvor ofte de to til sammen reddede kastanjerne ud af ilden for Jannik Vestergaard som gang på gang "røg på røven" i overført betydning.

Det ærgrer mig helt vildt at Vestergaard ikke har formået at flytte sit spil i positiv retning, for jeg synes faktisk ikke han er bedre nu, end han var 2013. Han er måske lidt bedre på bolden, men han laver stadigvæk nogle besynderlige fejldisponeringer, som han så efterfølgende skal have hjælp til at kompensere for, fordi han langt fra er hurtig nok selv. Der har både Kjær og AC en noget mere spiselig pakke. Joachim Andersen i virkeligheden også.

I et bestemt setup tænker jeg at Vestergaard er virkelig dygtig, men jeg har svært ved at se ham indgå på den vis på A-landsholdet. Måske i kampe hvor vi er under et tonstungt fysisk tryk - men her vil jeg alligevel være bekymret for at hans direkte modstandere er både klogere og hurtigere end ham, kombineret med at han af og til smider nogle meget farlige opspilsbolde væk.

Nå, det var et sidespor, og med sine 29 år, bliver han nok heller aldrig sådan rigtig vigtig for os.

Hvis AC kan fortsætte med at lægge på, som han gør nu, så er han verdens bedste forsvarsspiller inden han fylder 30.
JesusChrist 14:11          
Jeg forstår ikke hvorfor Joachim Andersen ikke bliver valgt fremfor Vestergaard. Synes Vestergaard er lidt klumpedumpe. Han er langsom og nærmest arrogant spillende når han har bolden, hvilket fører til dumme boldtab
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober