Luk

Frank hylder Nørgaard: Som Beckenbauer

| Championship | 5 kommentarer

Infoboks

Bournemouth - Brentford
Championship Oprykningsspil (17/05)
Oddset 2,80 3,35 2,55
bet365 2,70 3,40 2,55

Thomas Frank roser Christian Nørgaards evner som 6'er og mener, at danskeren spiller positionen lidt som den tyske legende Franz Beckenbauer.

Brentford kæmper med om oprykning til Premier League, og efter en lang skadespause er Christian Nørgaard igen blev en central figur i danskerklubben.

Den 27-årige landsholdsspiller nyder stor opbakning hos cheftræner Thomas Frank, der sammenligner Nørgaard med en vis tidligere landsholdsprofil for Tyskland.

- Den måde vi spiller, spiller han lidt som en Franz Beckenbauer. Han har faktisk den tilstedeværelse - den måde han bevæger sig på. Det kan jeg virkelig godt lide, siger Thomas Frank ifølge West London Sport og tilføjer:

- Han er en virkelig god spiller, og jeg synes, han er en rigtig god 6'er på grund af sin fatning og ro, og fordi han spiller fremad næsten hver gang.

- Det er en kæmpe fordel. Det er et stort offensivt våben, for hvis man vil skabe chancer, er man nødt til at tage nogle skridt, før man når derop, siger Thomas Frank.

Brentford har misset chancen for direkte oprykning til Premier League, men kan tirsdag aften tage et stort skridt i retning af at sikre tredjepladsen, når det gælder hjemmekampen mod Rotherham.

Thomas Frank og co. er allerede sikret en plads i playoff-kampene om den sidste Premier League-billet.


Af Martin Schmidt
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj