Luk

Frank jubler: Onyeka har potentiale til mere

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Brentford - Arsenal
Premier League (13/08)
Oddset 3,90 3,75 1,90
bet365 3,80 3,60 1,95

Thomas Frank glæder sig over tilgangen af Frank Onyeka, som Brentford-træneren ser et større potentiale i, end hvad han har vist nu.

Midtbanespilleren Frank Onyeka skifter FC Midtjylland ud med Brentford på en aftale til 2026.

Tirsdag har klubberne bekræftet handlen, der angiveligt sender omkring 75 millioner kroner fra London til den jyske hede, og Brentford-træner Thomas Frank er en glad mand.

- Jeg ser frem til at få Frank ind i bygningen. Vi synes, han er en stærk tilføjelse til truppen, og vi ser frem til at arbejde med ham. Han er en virkelig dynamisk spiller.

- Frank spiller som 8'er i vores system. Han er virkelig god til at komme fra felt til felt og vil være værdifuld for os, når vi ikke har bolden. Han kommer fra den danske liga, hvor han var en af de bedste midtbanespillere.

- Vi synes, han har potentialet til at udvikle sig yderligere. Alle trænere her ser frem til at arbejde med Frank og pushe ham til et højere niveau, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

Brentford tager tul på tilværelsen i Premier League mod Arsenal den 13. august.


Af Martin Schmidt

4 kommentarer

Romeo Detlev 12:01          
Frank & Frank
ForzaVejleBoldklub 13:06          
75 millioner kroner er også en slat. Havde dog håbet på et højere beløb for dansk fodbolds skyld. Priserne er selvf. ikke så høje i år, som de har været, så det skal man nok også tage med i betragtning, selvom at Brentford skovler mønt ind.
Så er der en lille smule bedre råd til det kunstige bjerg og alle de andre elementer af Ikast Complete, hvis ikke pengene skal bruges på andre nye spillere. Mon ikke der også bliver råd til et hegn og måske en udvidelse af loungeområdet. Glæder mig til at besøge deres nye faciliteter i Ikast og Herning, når de står færdige om nogle år.
jakeboy 14:00          
Hvorfor køber de en ny 8´er - de har ko allerede 1 fast mand der - med mindre han er tiltænkt indskifter rolle
Mac2907 16:17          
Flot salg fra Benham 2 til Benham 1. Og nu ved jeg godt at kommunikationsafdelingerne i B1 og B2 vil gøre alt for at fortælle at prisen er fair og bla bla bla. Men når man bare kender en anelse til interne salg i erhvervslivet ved man udmærket godt at der er noget der hedder returkommission. Det kan gøres på mange kreative måder fx næste køb/salg af spiller, køb og salg af serviceydelser, køb og salg anparter osv. SÅ SPAR OS NOGENLUNDE NORMALT TÆNKENDE INDIVIDER MED KOMMENDE PSEUDOHISTORIER OM AT DET KØB/SALG er helt fair. Men tillykke til B1, de får en voldsom god spiller på allerøverste SL-niveau, om det så er rigeligt til PL må tiden så vise.
Søndag 25. juli