LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Frank Kristensen stopper i Vendsyssel

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Frank Kristensen stopper i Vendsyssel
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,35 3,40 2,90

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Frank Kristensen fortsætter ikke som assistenttræner i Vendsyssel. Han var gerne blevet, men kunne ikke vente på klubbens kontraktudspil.

Frank Kristensen blev i foråret hyret som assistenttræner for Erik Rasmussen på en kontrakt, som løb sæsonen ud.

Vendsyssel har ikke meldt noget ud om Kristensens fremtid, men han forklarer selv, at han forlader klubben.

- Jeg havde gerne fortsat i klubben, men forhandlingerne med klubben trak ud. De vendte meget sent tilbage, og jeg var nødt til at give et svar til en efterskole, om jeg ville vende tilbage, så jeg måtte træffe en beslutning, siger Kristensen til bold.dk.

- Jeg kunne ikke få noget ud af Vendsyssel og var til sidst nødt til at trække en streg i sandet. Det er selvfølgelig ærgerligt, at det slutter på denne måde, men jeg måtte træffe en beslutning til sidst.

Frank Kristensen var glad for opgaverne som assistent, og selvom der var noget mere arbejde i det, end han havde troet, er han åben for at fortsætte i en lignende stilling et andet sted.

- Der har været rigtig meget at lave som assistent - også mere end jeg lige troede. Jeg har brugt meget tid på videoanalyse og frem for alt haft rigtig mange timer i bilen. Men det har været rigtig spændende, både at arbejde med alle standardsituationer, men også at træne spillere på et højt niveau.

- Det er først nu, det kommer frem, at jeg ikke skal være i klubben længere, så nu må vi se, om der er andre klubber, der byder sig til. Jeg er bestemt ikke slået ud, og jeg er åben for noget andet, siger Kristensen til bold.dk.

Tirsdag meddelte Vendsyssel, at Jens Berthel Askou er ny assistenttræner i klubben.

mikkel@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 19. marts