LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Frank: Mads Bech kan få fin engelsk karriere

| Championship | 0 kommentarer
Frank: Mads Bech kan få fin engelsk karriere
Foto: Brentford

Infoboks

Brentford - Hull
Championship (23/02)
bet365 1,80 4,00 4,50
NordicBet 1,82 3,85 4,25
Oddset 1,77 3,70 4,10

Se West Ham - Fulham

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Brentford-cheftræner Thomas Frank tror på, at Mads Bech Sørensen kan få en fin karriere i England, hvis den øjeblikkelige udvikling fortsætter for den tidligere AC Horsens-spiller.

Mads Bech Sørensen var kun 18 år gammel, da han i sommeren 2017 forlod trygge rammer i AC Horsens for at prøve sig af hos Brentford.

I den engelske klub blev han i første omgang en del af B-holdet, men i denne sæson har han været mere med omkring førsteholdet, og i sidste uge fik han FA Cup-debut.

Han har desuden været med på bænken til de fleste Championship-kampe på det seneste, og cheftræner Thomas Frank er også rigtig tilfreds med den øjeblikkelige udvikling.

- Han gør det godt. Han har arbejdet rigtig hårdt, fordi han led et tilbageslag og måtte sidde ude i tre-fire måneder tidligere på sæsonen, siger Thomas Frank til bold.dk.

- Han fik en fornuftig debut mod Barnet og leverede en solid præstation, så han skal bare knokle på og blive ved med at bygge på sit spil. 

- Han har en rigtig god fysik til at spille i Championship, så den skal han blive ved med at udvikle, og så skal han arbejde på at opfatte de defensive ting hurtigere og hurtigere, siger Thomas Frank.

Mads Bech Sørensen har kontraktudløb i sommeren 2021, og Thomas Frank tror på, at den unge dansker kan blive i England endnu længere.

- Jeg tror på, at Mads kan få en fin karriere i England. Han skal gribe chancen hos os, når den kommer. Det kan den gøre, når der opstår skader eller karantæner, og han skal levere nogle gode pre-seasons. Vi er rigtig godt tilfredse med hans udvikling, siger Thomas Frank.

Mads Bech Sørensen har i alt spillet to førsteholdskampe i Brentford.

nicolai@bold.dk


Se West Ham - Fulham Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar