Luk

Frank: Marcondes har været uheldig hos os

| Championship | 14 kommentarer

Infoboks

Emiliano Marcondes har ikke fået forlænget sin aftale i Brentford, og selv om han snart er fortid i klubben, så hylder Thomas Frank den 26-årige dansker.

Brentford har torsdag meddelt, at Emiliano Marcondes er fortid i klubben denne sommer efter godt tre et halvt år i klubben.

I den forbindelse hylder Brentford-træner Thomas Frank den 26-årige dansker for indsatsen i klubben, hvor han trods uheldige skader har sat sit aftryk.

- Alle kunne se, hvilken stor rolle Emiliano spillede i at få os rykket op gennem playoff-kampene. Han var man of the match i finalen, scorede et mål og var overalt, og jeg synes endda, at han var endnu bedre i semifinalen. Han har været en stor del af truppen og har spillet en masse kampe i starten af sæsonen, siger Frank til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Han fik så en skade tidligt i 2021, men jeg vidste, at jeg ville bruge ham i playoff-kampene på grund af hans personlighed og fordi han præsterer på de store dage.

- Generelt synes jeg, at Emiliano har været uheldig i sin tid hos os. Han har fået nogle skader på afgørende tidspunkter, men han har været en stor del af det, som vi har opnået.

Han hylder Marcondes for offensivspillerens tilgang til selvtræning.

- Vi har altid haft spillere, som har lavet ekstra efter træning på trænerstabens opfordring, men Emiliano har gjort det til en stor del af hans tid hos os. Andre har set hans eksempel og nu har vi en masse spillere, der laver ekstra træning. Det har han stået bag.

- Emiliano kommer til at blive savnet, og jeg vil gerne takke ham for alt det arbejde, han har leveret for os. Jeg er sikker på, at han kommer til at gøre det godt for sin næste klub.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvor Marcondes fortsætter karrieren.


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

KLB-ManU 15:41          
Hvorfor vil Frank så ikke forlænge?
Slettet(130242211306) 15:43          
Der bliver vel investeret massivt med oprykningen, men det er da lidt ærgerligt.

Men måske Frank selv gerne ville forlænge?
ABCDE FC 15:43          
Det er ikke noget han bestemmer alene.
Davies1 15:45          
Ser ham gerne I BIF hvis man kan finde en rimelig aftale.
FelixIF 15:51          
Fordi han nu kan få en ny spiller der er 1-2 niveauer bedre
The foundation 16:12          
Han har ellers været virkelig god, så virker lidt besynderligt, at de ikke vil forlænge. Kan godt lide at bærende spillere på holdet får en chance i truppen, når de rykker op.
Bobby Wrenøe 16:13          
@Felix:

Kan de nu også det??

Ingen tvivl om at der selvfølgelig er bedre spillere rundt omkring, men hvilke spillere kan oprykkere generelt tiltrække?

De kan lokke med deres nye tv-penge, hvilket naturligvis giver en vis tiltrækningskraft, men hvilke kvalitetsspillere søger mod et oprykkerhold, som har 95% (eget gæt) sandsynlighed for at rykke ned efter en sæson? Og som typisk vil være presset langt bagud af de hold med "mange" år i PL og et gedigent sammensat hold?

Selvom den "verdenskendte" træner står og lover sprudlende fodbold i "traditionsklubben" Brentford - så tror jeg ikke Lukaku, Kane eller Mbappe står klar til et skifte derhen.

Typisk bliver det vel nogle afdankede eller dyre marginalspillere de kan tiltrække.

Og jeg synes principielt at dem som har spillet klubben op skal have chancen. Først Dalsgaard og nu Marcondes - synes det er synd.
Torsdag 17. juni