Luk

Frank: Mathias Jensen giver en rar hovedpine

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Brentford - Leicester
Premier League (24/10)
Oddset 2,60 3,30 2,75
bet365 2,62 3,30 2,62

Mathias Jensen spillede en forrygende kamp forleden, og det giver Thomas Frank en hovedpine i forhold til sit holdvalg – det er dog en rar hovedpine at have.

Mathias Jensen fik sæsonens første startplads for Brentford i tirsdagens 7-0-sejr over Oldham, og den danske kreatør har efterfølgende fået stor ros for sin kamp.

Cheftræner Thomas Frank var da også ganske imponeret af Jensen, der nu giver Frank problemer i forhold til at vælge det hold, der skal på banen fra start fremover.

Men det er et problem, som Frank gerne har.

- Mathias har været en af vores vigtigste spillere i de sidste to sæsoner, og derfor er det vigtigt, at han kommer op i tempo og bliver skarpere, for vi har brug for hans kvalitet. Det er 100 procent en hovedpine, det er der ingen tvivl om, men det er en rar hovedpine at have, siger Frank ifølge Brentfords hjemmeside.

Mathias Jensen indledte sæsonen ude af holdet, da han fortsat døjede med den skade, han måtte udgå af EM-semifinalen med.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

Eksildansker 11:18          
"Mathias Jensen fik sæsonens første startplads for Brentford i tirsdagens 7-0-sejr over Brentford, og den danske kreatør har efterfølgende fået stor ros for sin kamp."

Var det i en intern træningskamp ? ;-)
Gud22 12:37          
han er piv ringe
yeppes 12:42          
Synes det virker som om, at han falder lidt igennem, når han møder modstandere med kvalitet, imens han omvendt er ekstra afgørende imod dårligere hold. Ville derfor hellere spille med Jensen end Delaney mod eksempelvis Moldova, imens jeg ville holde ham langt væk mod top 15 nationer.
AaBager 13:22          
han er piv god
7000 FCF 13:25          
Gud22. Du er piv pinlig.
LarsenSindaco 14:18          
Enig Yeppes. Det skyldes at han er god med bolden, men dårlig i duellerne. Hvis der er masser af boldbesiddelse og presset ikke er for hårdt skinner han, men hvis der skal kriges mod en bedre modstander falder han let igennem.
grumblesnake 14:33          
Jensen har jo gjort det fint som indskifter på landsholdet og man må jo forvente at han bliver bedre nu mere Premier League erfaring han får.

Der er så mange eksempler på spillere der er blevet dømt ude og senere vokser sig til at blive profiler på holdet. Hvorfor skulle det ikke også kunne ske for Jensen?
Han er jo også stadig i gang med komme tilbage efter skadespausen.
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober