LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Frank om Pukki: Han kommer til at score i PL

| Championship | 2 kommentarer
Frank om Pukki: Han kommer til at score i PL
Foto: Getty Images

Teemu Pukki har imponeret sin tidligere Brøndby-træner Thomas Frank, som har mødt finnen i sin rolle som Brentford-træner, og Frank er sikker på, at Pukki kan tage sit høje niveau med i Premier League.

Thomas Frank var træner i Brøndby, da den forholdsvis ukendte finne Teemu Pukki kom til klubben i skyggen af Daniel Aggers store hjemkost i sommeren 2014.

Den tilbageholdende angriber gjorde ikke synderligt meget væsen af sig i sin første Brøndby-tid, hvor han skulle forsøge at kickstarte karrieren efter kiksede ophold i Celtic og Schalke 04.

Efter nogle hæderlige sæsoner under Thomas Frank og senere Alexander Zorniger, lykkedes Pukki i sin sidste sæson i Brøndby at bryde lydmuren i så stor grad, at han blev hentet til Norwich sidste sommer.

Her stødte han igen på Thomas Frank, som nu var cheftræner i Brentford, og Teemu Pukki har imponeret sin tidligere træner i voldsom grad.

Med hele 29 Championship-kasser har Teemu Pukki taget England med storm, og i næste sæson skal han forsøge at tage niveauet med op i Premier League – og det kan han godt, mener Thomas Frank.

- Jeg tror på ham i Premier League. Jeg tror ikke, han scorer 29 kasser, men jeg er overbevist om, at han kommer til at score mål, siger Thomas Frank til bold.dk og begrunder sine tanker.

- Han har en voldsomt god evne til at time sine dybe løb, og så har han en god fart, og det bliver afgørende i Premier League,

- Norwich kommer ikke til at dominere så mange kampe, så hans evner vil komme endnu mere i spil, siger Thomas Frank.

At den stille finne skulle komme til England og blive topscorer i den næstbedste række kom ikke som den helt store overraskelse for hans tidligere træner.

- Vi har en finsk målmandstræner på vores B-hold, og jeg sagde til ham, at jeg var sikker på, at Teemu ville score over 20 mål i Championship.

- Han kommer fra et godt år i Brøndby, og han er blevet moden som spiller. Når man har arbejdet med Teemu, så ved man, at det har taget ham tid og hårdt arbejde at nå til det nuværende niveau, men nu har han ramt den.

- Hans rene færdighedspakke er så stor, og han passede perfekt ind i Norwich. Jeg skød ikke på 29 scoringer, men det er jo utrolig flot. Han har haft en voldsom sæson, og jeg har kæmpe respekt for det, siger Thomas Frank.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Retrospect 14:33          
En god angriber, så snart TF var væk og han blev brugt korrekt.
dykken 09:44          
Mon ikke han bliver lejet ud til en Championship klub i januar... Den vej plejer det at gå for topscorerne i Championship...
Onsdag 22. maj