Luk

Frank Onyeka nettede i målrig Brentford-deler

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Newcastle - Brentford 3-3
Premier League
10' 1-0 Jamaal Lascelles
11' 1-1 Ivan Toney
31' 1-2 Rico Henry
39' 2-2 Joelinton
61' 2-3 Jamaal Lascelles
75' 3-3 Allan Saint-Maximin

Der var gang i måltavlen på St. James Park, da Newcastle og Brentford spillede 3-3 i Premier League. Her formåede Frank Onyeka at score sit første mål for Thomas Franks tropper.

Newcastle kæmper for livet i den bedste engelske række, og lørdag skulle de derfor på jagt efter tre vigtige point mod Thomas Frank og Brentford.

Det var dog uden den nye manager, Eddie Howe, på sidelinjen, da han missede opgøret grundet covid-19.

Frank havde til lørdagens duel valgt at satse på to danskere i startopstillingen, da Christian Nørgaard og Mads Roerslev startede inde, mens Mads Bidstrup var eneste dansker på bænken.

Det var dog hjemmeholdet på St. James Park, som først fik noget at juble over, da Jamaal Lascelles var på pletten efter ti minutter af opgøret.

Her viste englænderen klassen i feltet, hvor han pandede et hjørnespark ind i kassen til 1-0. Newcastle-fansene fik dog dårligt nok sat sig ned igen, før der igen kom gang i måltavlen.

Denne gang var det dog gæsterne fra London, som var på spil, da Ivan Toney skabte status quo i opgøret. Her modtog han bolden i højre side af feltet og bankede den resolut mod mål.

Her burde Karl Darlow have afværget situationen, men han mistimede sit indgreb, og så fløj bolden ind over stregen til 1-1.

Frank Onyeka med første Premier League-scoring

Det blev dog endnu værre for Newcastle, da Brentford også bragte sig på 2-1 efter en lille halv time, hvor Rico Henry nu også ville lege med i lørdagens opgør.

Her sendte Sergi Canos et fremragende indlæg ind mod bagerste stolpe, hvor en helt umarkeret Henry kunne heade bolden i mål, og så var Frank og co. for første gang i front.

Men det gik rigtig stærkt denne lørdag på St. James Park, da det nu var Newcastles tur til at svare hurtigt igen. Her modtog Joelinton lidt tilfældigt bolden i feltet, og så sparkede han den ind i kassen til 2-2.

Efter pausen var det en tidligere FC Midtjylland-profil, som bragte sig i fokus, da Frank Onyeka efter blot tre minutter på banen gjorde det til 3-2 til Brentford. Onyeka modtog bolden i feltet og sendte den elegant over modsat til stor juble hos gæsterne.

Kampen bølgede frem og tilbage, og det endte faktisk med en deler i lørdagens kamp, da Newcastle i slutfasen udlignede til 3-3, hvor Allan Saint-Maximin satte sidste fod på et flot indlæg af Ryan Fraser.

Skotten tog chancen og bankede bolden mod bagerste stolpe, og her kom Saint-Maximin løbende og sparkede den ind i netmaskerne bag Alvaro Fernandez.

Opgøret mellem Newcastle og Brentford endte dermed med 3-3 i en underholdende affære på St. James Park.


Af Raymund Nelausen
Søndag 23. januar
Lørdag 22. januar