Luk

Frank opfordrer: Bech skal bare give fuld gas

| Championship | 1 kommentar
Frank opfordrer: Bech skal bare give fuld gas
Foto: Getty Images

Mads Bech Sørensen har gjort gode ting for at bevise sig selv i Brentford, og nu skal han bare give den fuld gas i opstarten, siger hans træner, Thomas Frank.

Da franske Yoann Barbet gik i stykker i Brentfords kamp mod Wigan i Championships 39. runde trådte den tidligere AC Horsens-spiller Mads Bech Sørensen til.

Den 20-årige midtstopper spillede kampen færdig for sin skadede holdkammerat, og så var han ellers fast mand i de efterfølgende seks runder.

Dermed sluttede sæsonen flot for Mads Bech Sørensen, som imponerede sin cheftræner, Thomas Frank.

- Han var rigtig stærk i kampen mod Millwall, hvor vi var en mand i undertal i en time, og i den sidste kamp mod Leeds var han også rigtig, rigtig godt kørende.

- Han kan være rigtig godt tilfreds med sin sæsonafslutning, siger Thomas Frank til bold.dk.

Faktisk kunne Mads Bech Sørensen have haft en endnu mere succesfuld sæson.

- Mads havde en rigtig god opstart, hvor han viste, han kunne være omkring holdet. Han fik debut i en Carabao Cup-kamp mod Southend, men blev skadet i den kamp og var ude i et stykke tid.

På grund af skaden har Mads Bech Sørensen altså brugt det meste af sæsonen på B-holdet, hvor han har været godt kørende.

Nu skal den tidligere Horsens-spiller forsøge at holde sig inde i varmen på førsteholdet.

- Når vi kommer til opstarten, skal han bare give den gas, og så må vi se, hvad der sker, når vi når til den første turneringskamp.

- Der kommer helt sikkert én ny stopper ind, men Mads har gjort det godt, og han har gjort, hvad han kunne for at bevise sig.

- Han skal bare give fuld gas og vise os, at han skal spille. Hvis han er den bedste, så spiller han, siger Thomas Frank.

Mads Bech Sørensen nåede i alt 10 sæsonkampe på førsteholdet i Brentford.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

nutmeg7 11:52          
Så hvis han giver den gas, så kan han nok være godt kørende!
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni