Luk

Frank roser vital og rutineret Dalsgaard

| Championship | 1 kommentar
Frank roser vital og rutineret Dalsgaard
Foto: Getty Images

Infoboks

Brentford - Millwall
Championship (19/10)
bet365 1,70 3,80 4,75
NordicBet 1,76 3,70 4,80
Oddset 1,72 3,60 4,60

Thomas Frank er meget imponeret af den ledermæssige udvikling, Henrik Dalsgaard i øjeblikket gennemgår i Brentford.

Brentfords sæson er bølget op og ned. Først gik det godt, så gik det rigtig dårligt, og nu går det pludselig godt igen i London-klubben, som har Thomas Frank som træner.

Henrik Dalsgaard er en af de spillere, der uafbrudt har været stensikker fast mand på holdkortet i hele perioden, og den erfarne landsholdsback høster da også stor ros hos sin danske cheftræner.

- Han har en meget afgørende rolle. Han er erfaren og kan hjælpe de unge i de her svære stunder. Han har været virkelig god i den periode, vi har været igennem, siger Thomas Frank til bold.dk.

Thomas Frank ser altså Henrik Dalsgaard som en afgørende komponent i sin egen periode som cheftræner. Den periode startede med masser af skuffelser, mens der i den seneste periode har været masser af sejre til Brentford.

Men det har ikke ligget naturligt til Dalsgaard at gå forrest som leder.

- Vi har trænet meget på, at han skal oppe sig endnu mere i forhold til lederarbejdet. Han har ikke tidligere været den naturlige leder på sine hold, så det har krævet meget arbejde fra ham at tage et skridt fremad på det parameter, men det er gået rigtig godt.

- Derudover er han jo en rutineret herre, som bringer noget vital erfaring ind på et ungt hold. Når han er allerbedst, kommer det til udtryk i virkelig stor grad, og det er rigtig, rigtig fedt at se, siger Thomas Frank.

Henrik Dalsgaard er fast mand på den danske landshold. I sommer var han med til VM og leverede en god slutrunde.

Det er derfor slet ikke utænkeligt, at større klubber til sommer vil vise interesse i nordjyden, som da også tidligere har ytret ønske om at prøve sig af på en højere hylde. Det er Thomas Frank bevidst om.

- Man vil altid gerne holde på sine gode spillere. Han har betydet meget for klubben, og han spillede VM i sommer, så det er naturligt, at han drømmer om mere. Det er svært at spå om, hvad der sker med ham, siger Thomas Frank.

Henrik Dalsgaard kom til Brentford til i sommeren 2017 og har kontraktudløb i sommeren 2020.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

bruger 150263 14:11          
Fantastisk spiller. Håber også han kommer i PrL. Passer lige ind på et midterhold med agressiv løb, gode indlæg og så er han ganske stabil.
Tirsdag 15. oktober